UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme karşılaşması öncesinde sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası 1 hafta izin verilerek kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak'ın takımdan uzaklaştırılmasının yankıları sürüyor. Trabzonspor Kaptanı olan ve aynı zamanda takımın en pahalı ismi olan Onur’un söz konusu süreçte ise 1 milyon Euro’luk değer kaybetti. Oyuncunun 11 milyon Euro olan değeri 10 milyon Euro’ya kadar geriledi. Taraftarın sevgilisi haline gelen Onur sorununu bir an evvel çözülmesini isteyen Shota Avrvaledze'nin takımı tartışmalardan uzak tutmak istediği öğrenildi.

ONUR’UN ÖZÜR DİLEMESİ BEKLENİYOR
Teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma ile sorunu bulunan ve son yaşananların tek sorumlusu olarak gösterilen Onur’un 1 haftalık iznin ardından takımın çalışmalarına katılarak başta hocası Shota Arvaladze ve tartışma yaşadığı Süleyman Hurma’dan özür dilenmesi bekleniyor. Resmi izinli olan başarılı kalecinin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.

TAKIM İÇİNDEKİ HUZURSUZLUK HAT SAFHADA
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme karşılaşması ilk maçında deplasmanda Makedonya temsilcisi Rabotnicki’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da takım içinde yaşanan huzursuzluk hat safhayı çıktı. Maç içerisinde Medjani ve Aykut kısa süreli tartışma yaşarken, zaman zamanda pozisyonlarda yaşanan anlaşmazlıklardan kaynaklanan tartışmalar soyunma odasında da devam etti. Yine Constant, Aykut ve Erkan Zengin’in soyunma odasında tartıştıkları iddia edildi. Teknik direktör Shota Arvaladze ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın, takım içindeki gruplaşmanın da önüne geçme adına önümüzdeki günlerde radikal kararlar alabilecekleri belirtiliyor.

ONUR’DAN TARAFTARLARA MESAJ
Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, hayatta önceliğinin her zaman Trabzonspor olduğunu söyledi. Kulübe en son zarar verecek kişinin kendisi olduğunu belirten milli kaleci, bütün sevenlerini sağ duyuya davet etti. Yaşanan olaylardan Trabzonspor'un zarar görmemesi gerektiğini ifade eden Onur Recep Kıvrak, gemiyi en son terk edeceğini belirtti.