61SAAT SPOR-Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 7. dakikada Olcan Adın kaydetti. Karşılaşmanın başında serbest vuruştan attığı golle Olcan Adın bordo-mavili takımın galibiyete ulaşmasını sağladı. Trabzonspor iki haftalık beraberlik serisinin ardından galibiyete ulaşırken; Kasımpaşa ise Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Trabzon'da istediğini bulamadı.

Maçın ardından Olcan’ın golünü yorumlayan Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur, “Gol inanılmazdı. Issakson, ubgün çok iyi oynadı. İki üçtane Issakson olsa o topu çıkaramazdı. Ben bile çıkaramazdım. Hafta içi rakibimize çok çalıştık. Değerli futbolculardan kurulu. Biliyorduk zor maç olacağını. Oyuunn geneline bakarsak çok pozisyon kaçırdık. Rakibimize verdiğimiz bir pozisyon var. 1-0 olsun bizim olsun” dedi.

DAHA ÖNCE BU VURUŞLARI ÇALIŞTIM

Galibiyetin mimarı Olcan ise, “Aklımda oraya atmak vardı. Çünkü antrenmanlarda kendi başıma çalışıyorum. Bu vuruşu da denemiştim. Bu maça nasip oldu. Çok güzel bir gol oldu. Bugün 3 puana ihtiyacımız vardı. Bu da benim golümle oldu. Ayrıca bir sevinçliyim” dedi.

Maçın ardından Lig Tv'nin yaptığı değerlendirmede Olcan'ın kaleye gönderdiği firikiğin 112 km hızla gittiği ifade edildi.

KAYNAK: 61SAAT.COM