Geçen sezon ligin 25. haftasındaki Kasımpaşa maçında çapraz bağlarından sakatlık geçirerek uzun bir süre sahalardan uzak kalan Onur, yaptığı açıklamada, kendisini artık formaya hazır hissettiğini belirtti.

Trabzonspor'da önünde 5 sezon gibi uzun bir süre bulunduğunu anlatan Onur,

"Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip Trabzonspor'a faydalı olmak istiyorum. Bunun için daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.

Sakatlık sonrası formasından uzak kaldığını kaydeden Onur, şöyle devam etti:

"Sonuçta talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ama önümdeki kaleci çok karakterli mükemmel bir ağabey, iyi bir kaleci. Tolga ağabeyin arkasında beklemekten bir rahatsızlık duymuyorum. Tabi ki oynamak her genç futbolcunun hayalidir. Ben sıramı bekliyorum, o da iyi maçlar oynuyor. Bana şans verildiği zaman tekrar eskisi gibi formayı alıp devam etmek istiyorum."

Onur, yeni oluşan bir futbolcu kadrolarının bulunduğunu kaydederek, "Bu yeni kadroya sabredilmesi gerekiyor. Çok kaliteli bir kadromuz var. Yıllar geçtikçe, 1-2 yıl sonra inanılmaz bir kadro haline geleceğiz. Çok yetenekli Oyuncular var. Hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak ve play-offa kalmak. Bu doğrultuda önümüzde zorlu maçlar olduğunu biliyoruz. Ligdeki maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak play-off'a avantajlı girmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

A Milli Takımın başında Abdullah Avcı gibi çok kaliteli bir teknik adamın bulunduğunu belirten Onur, "Şu bir gerçek, herkes için bu çok büyük bir fırsat. Tabi ki oraya gitmek her Türk futbolcunun hayali ve hedefidir. Ben de tekrar oraya gitmek için elimden geleni yapacağım. Hocam, layık görürse çağıracak. Çok kaliteli genç kardeşlerimiz, ağabeylerimiz var. İyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.