Trabzonspor, Avrupa Ligi 3’üncü turu ilk maçındaki Rabotnicki yenilgisinin ardından, Onur Kıvrak kriziyle de boğuşuyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu,  27 yaşındaki kaleciden sportif direktör Süleyman Hurma’ya saygısızlık yaptığı gerekçesiyle özür dilemesini bekliyor.
Batuhan GÜLŞAH- BUGÜN GAZETESİ

Bordo-Mavililer bugün topbaşı yapacak. Yönetim, Onur’un takıma bugün katılmasını bekliyor. Fakat futbolcuya yakın kaynaklar ise hamile eşi nedeniyle yarın dahil olacağını dile getiriyor. İşte takıma yarın katılması öngörülen Onur ile ilgili gerçekleşmesi beklenen senaryolar:

1- ÖZÜR DİLERSE KONU KAPANIR

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, Onur Kıvrak’ın teknik direktör Şota ve sportif direktör Süleyman Hurma’dan özür dilemesi için yarına kadar izin verdi. Onur özür dilerse konu kapanacak.

2- 3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Tecrübeli kalecinin Şota ve Süleyman Hurma’dan özür dilememesi durumunda ise süresiz izin verilecek. Yöneticiler, 2018’e kadar sözleşmesi bulunan kaleci için kulüp aramaya başlayacak. Onur Kıvrak’ı satarak gelir sağlanmaya çalışılacak.

3- KONGREYİ BEKLEYECEK

Fakat Onur Kıvrak takımdan ayrılma yanlısı değil. Çalışmalarını arkadaşlarından ayrı olarak sürdürse dahi bir sonraki kongreye kadar Bordo-Mavili kulüpte kalmayı planlıyor. Futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok.

4- BUNLARIN TAM TERSİ..
Ya da Onur, yarın kampa katılacak hiç bir şey olmamış gibi çalışmalara devam edecek ve kadroda kendisine yer bulacak.