"Kaleci olamasaydım babam gibi araba tamircisi olacaktım" diyen Onur ile gerçekleştirilen sıcak söyleşi ile yetenekli file bekçisinin gerek kariyeri, gerekse özel hayatına dair daha önce hiçbir yerde duymadığınız detayları öğrenme şansınız olacak. Taraftarlar ayrıca derginin bu sayısında Ondrej Celutska ve Sol Bamba’yı da daha yakından tanıma fırsatı bulacak.

TRABZONSPOR DERGİSİNDE BAŞKA NE VAR?
Meclis Bütçe Komisyonu’nda Trabzonspor’un haklı şampiyonluğunu dile getirerek dikkatleri üzerine çeken Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün, Devrim Hacısalihoğlu’na verdiği röportajla dergimizde yer alıyor. Yine ilgi uyandıracak bir başka söyleşide ise Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden seçilen Ayhan Pala Trabzon kentinin son yıllardaki spor atılımlarını değerlendiriyor. Bordo-Mavi’nin unutulmaz oyuncularından İhsan Sakaloğlu ve Trabzonspor, Kazım Koyuncu ve Çernobil faciası üzerine yazdığı “Yağmur-Kıyamet Çiçeği” isimli romanla dikkat çeken yönetmen ve yazar Onur Aydın’la gerçekleştirilen röportajlar da taraftarlarımızın 105. sayımızda okuyacağı söyleşilerden.

Aralık sayımıza katkıda bulunan genç kalemler; farklı konulardaki yazı dizileri; portreler; Trabzon’a ve Trabzonspor’a dair anılar, hikâyeler; dünya futbolundan haberler ve Fırtına Çocuk’un zenginleşen içeriği taraftarlarımızın karşılaşacakları yeniliklerden sadece bazıları… Daha fazlasını görmek isteyen tüm taraftarlarımızı TS Club’lara ve gazete bayilerine bekliyoruz!

Trabzonspor Dergisi’nin bu sayısında yer verilen konu başlıklarından bazıları:

Mutluluğun Zirvesi: Gol Sevinçleri

Goller kadar gollerin kutlanış biçimleri de futbolseverlerin hafızalarında derin izler bırakabiliyor. Mehmet Fırat, yazısında geçmişten bugüne Trabzonsporlu futbolcuların birbirinden ilginç ve unutulmaz gol sevinçlerinden kesitler sunuyor.

Ayın portresi: Rıfat Dedeoğlu

Osman Çavuşoğlu, “Ayın Portresi” köşesinde Trabzon’un yetiştirdiği önemli spor adamlarından birini, Trabzonsporumuz’a büyük emek veren kurucularımızdan Rıfat Dedeoğlu’nu konuk ediyor.

Mikrofonlarımız Trabzon’da

Radyodan dinlediği futbol maçlarıyla büyüyen ve Trabzonspor aşkını büyüten Hüseyin Keskin, “Mikrofonlarımız Trabzon’da” başlıklı denemesinde radyolu futbol günlerinin büyüsünü anlatıyor.

Lazema Sisler Altında

Halil Yazıcıoğlu “Dış Hatlar” başlıklı köşesinde geçen sezon yolu bizimle kesiştikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde finale yürüyen Athletic Bilbao’nun tesisleri Lezama'da yaşanan olayları anlattığı yazısında kulübe hakim olan huzursuzluğun nedenlerine dair ipuçları veriyor.

Çaycı Dursun’dan Morinyo Necmi’ye

“Benim için Üzülme” dizisinde Morinyo Necmi olarak ekranlara yeniden merhaba diyen “hasta Trabzonsporlu” Şevket Çapkınoğlu Fırtına tutkusunu kendi kaleminden anlatıyor.

ODTÜ’de Trabzonsporlu Olmak

ODTÜ’lü Trabzonsporlular oluşumunun bir üyesi olan Erdem Usta, Türkiye’nin önde gelen bu üniversitesinde Bordo-Mavi tutkuyu nasıl yaşadıklarını Trabzonspor Dergisi okurları için kaleme aldı.