Muharrem Usta ve Ersun Yanal ile yeni bir başlangıç yapan ve uzun bir aradan sonra lige damga vurmak isteyen Trabzonspor, transfer dönemini bir hayli iyi geçirmiş kadroya katılan futbolcular takdirle karşılanmıştı. 

ERSUN YANAL VE MUHARREM USTA SABIRLARI TAŞIRDI

Trabzonspor yönetiminin transfer yatırımları ve Ersun Yanal’la birlikte kurduğu yeni kadro ilk 6 haftada resmen duvara tosladı. Uzun bir süredir deplasmanlarda kazanamayan bordo mavili takım son Karabükspor karşısında bozguna uğrarken, taraftar ve camia Yanal – Usta ikilisini istifaya davet etti.

TRABZONSPOR ŞİMDİDEN ORTA SIRA TAKIMI OLMAYI BAŞARDI!

Lige Kasımpaşaspor galibiyetiyle başlayan ‘Fırtına’ art arda aldığı 3 mağlubiyetle daha şimdiden orta sıra takımı olma görüntüsü verirken, Trabzonspor’un eski futbolcularından Serdar Bali kulübün içinde bulunduğu durumu ve Ersun Yanal’ı ağır bir dille eleştirdi. Bundan önce iki kez Trabzonspor’un başına getirilen ve başarısız olan Yanal’ı üçüncü kez getirmenin hatalı bir karar olduğunu söyleyen Bali, bordo mavili ekibin travmada olduğunu belirtirken, yapılan transferlerin tam bir fiyasko olduğunu açıkladı. İşte Serdar Bali’nin Trabzonspor değerlendirmesi… Trabzonspor daha önce iki kez Ersun Yanal’ı göreve getirdi başarısız olundu ama bunlardan ders çıkarılmamış gibi üçüncü kez yine getirildi. Ben Yanal’da da suç bulmuyorum, adam ‘Her defasında benim kapıma geliyorsunuz ben de kabul ediyorum’ dese kim ne diyecek?

"KULÜPTE BİR YEMEK SEPETİ VAR Kİ…"

Sezon başında yapılan transferler olduğu gibi yanlış. Videoda internetten futbolcu bakıp transfer yapıyorlar. Kulüpte bir tane yemek sepeti var (Nevzat Aydın) Ersun Yanal’ın adamlarıyla beraber bir de İngilizce falan biliyoruz ayağıyla kalitesiz, kötü futbolcular aldılar getirildi. Elindeki iyi futbolcuları gönderip daha kötülerini alıyorsanız ben bu işe itiraz ederim. Yatabare gibi bir adamı gönderdiler yerine Suk diye bir adam aldılar, bunu bize kim izah edebilir? Sonra gidip Amerika’dan topçu (Castillo) aldılar, Allah aşkına Amerika futbolu şu an Avrupa’nın neresinde?  

"ONUR KIVRAK’I YALVAR YAKAR GERİ GETİRDİLER"

Takımda Trabzonspor ve Trabzonspor kültüründen eser kalmamış. Geçtiğimiz sezon Onur Kıvrak eldivenlerini yere atıp sahayı terk etti, bir gün sonra yalvar yakar geri getirildi. Bu adam kulüpten yıllık 2 milyon Euro alıyor, bu mu Trabzonspor zihniyeti? Adamın iki bacağı da sakat, performansı da bu kadar kötüyken bir de eldivenleri yere atıp Trabzonspor formasına duruşuna hakaret ederken neden geri getirmek için yalvarırsınız ki! 1461 Trabzon’un kalecisini alın getirin, ya da Akhisarspor’a gönderdiğiniz kaleciyi Onur’dan bir farkı yok, hem de bu adamları 500 bin dolara oynatırsınız. Trabzonspor’da daha konuşulacak çok konu var ama önce takımın bunalımdan çıkması lazım. Trabzonspor bunalımdan çıkıp önüne bakması lazım, yoksa Muharrem Usta gelmiş bir başkası gelmiş hiç fark etmez futboldan anlayan adamları kulübe getirirseniz böyle skandal yanlışlar ve hatalar yapılmamış olur.