61SAAT SPOR SERVİSİ
Olayın ne olduğu konusu merak edilmeye başlanırken Almanya kampını sona erdiren ve Makedonya'ya gelen sürecin detaylarını sizler için toparladık.
Almanya'dan Üsküp'e gidilen süreçte Onur Kıvrak takım arakadaşlarıyla neşeli olduğu gözlemlenirken Hurma'nın da aynı şekilde neşeli olduğu görüldü.
Üsküp uçağında ise kaptan Onur Kıvrak, üçlü koltuğa uzanarak yolculuk boyunca uyudu.

Yolculuk sonunda ise bir kaç bordo mavili taraftarın karşıladığı Trabzonspor'da ilk Onur Kıvrak ve ardından Süleyman Hurma çıktı.

İkisinin de neşeli olduğu görülürken asıl olayın Trabzonspor'un eski oyuncusu Milosevski'nin mezar yolunda olanlar oldu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Alvaradze, Mustafa Yumlu ve Onur Kıvrak'ın birlikte gittiği mezarlık ufak bir tartışmanın çıktığı ifade edildi.

Onur Kıvrak'ın takım içerisinde ki sorunları ve taktiksel eleştirilerde bulunması Süleyman Hurm'nın neşesini kaçırdığını ve bunu üzerine tartışmanın çıktığı kaydedildi.
Mezarlık başında ise Onur Kıvrak'ın ve Süleyman Hurma'nın moralsiz olduğu görüldü..
Hatta mezarlığa çiceği bırakacak olan Onur Kıvrak bırakmak istemedi ve ciceği Mustafa Yumlu'ya verdi.
Bunun ardından mezarlık dönüşünde büyük bir tartışmanın çıktığı ve Onur Kıvrak'ın otelden eşyaları alıp takımın kamp yaptığı yerden ayrıldığı görüldü.

O SÜREÇ DAKİKA DAKİKA GÖRÜMTÜLERE BÖYLE YANSIDI



Onur Kıvrak Süleyman Hurma Krizi dakika dakika... paylaşan: canli61saat