Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Onur Kıvrak’a karşı sergilediği tutum taraftar 1967 Trabzonsporlular Derneği’nden tepki geldi.

Hacıosmanoğlu’nun göreve geldikten sonra oldukça fazla yanlış yaptığı halde bu yanlışlarından zerre kadar ders almamıştır diyen dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu şu ifadelere yer verdi;

“Son yapılan Onur hamlesi bu yanlışlarının patlamasıdır. Sportif direktör ile takım kaptanı arasında sorun çıkıyor, lakin olaya vakıf dahi olamayan bir yönetim ve hala futbolcusunu taraftarın önüne atan açıklamalar.Hacıosmanoğlu Onur Meselesinde Krizi yönetmek yerine Trabzonspor taraftarını birbirine hasım haline gedirerek bölmüştür. Kendi menfaati için taraftarı dahi bölmekten çekinmeyen Hacıosmanoğlu kulübe yaptığı ihanetlere bir yenisini eklemiştir. Bu gidiş iyi değildir, bu gidişat Kulübü uçuruma götürür. Aklıselim davranmak yerine yanlışlarını dile getirenleri hasım göstermek Trabzonspor başkan ve yönetimine yakışmaz. Aklıselim yönetici kaldıysa Hacıosmanoğlu'nun yanında onlara sesleniyorum 11 istifa olmuş,3 istifa ile hasıraltı edilen kongreyi bir an önce yaptırın. Bu işin sonu tahmin edemeyeceğiniz büyük yaralar açar. İnat etmenin kimseye bir faydası yok. Aksi taktirde yarın sokağa çıkamaz duruma düşersiniz ve o koltuğu bıraktığınız gün yakanıza yapışılarak hesap sorulur.

Yeter Artık İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetimi bu camiaya çok büyük maddi manevi telafisi çok çok zararlar verdiniz. İçiniz de zerre kadar Trabzonspor sevgisi varsa düşün bu camianın yakasından.

Buradan bir kez daha Sesleniyorum Trabzonspor'da Görev yapmış,eski başkanlar,asbaşkanlar yöneticiler,onursal başkan,nerdesiniz kulüp elden gidiyor ve sizler ortalıkta yoksunuz.İlla makam mevki sahibi olduğunuzda mı Trabzonspor aklınıza gelecek.Kapalı kapılar ardında değil çıkın yiğitce tepkinizi ortaya koyun.Eğer konuşamıyorsanız yarın kongreler de boy göstermeyin,sizleride not ediyoruz.bu camia her zaman samimiyeti ile fedakarlık yapmış Gerçek Trabzonspor taraftarınındır..

.Trabzonspor her şeyin,grupların,siyasi partilerin liderlerinin , Trabzonspor’da görev yapan başkan ile yönetimlerin her zaman üstündedir ve üstünde olmalıdır. Trabzonspor rant aracı olarak görenlerden temizlenmelidir.En alttan en üste görev yapanlar dahil. Trabzonspor’a temiz eller operasyonu yapılmalı.