Beşiktaş maçı öncesinde Başkan Sadri Şener'le tekrar masaya oturan başarılı kalecinin menejeri Engin Kırkpınar'la yapılan görüşme sonrasında yüzde doksan oranında anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Daha önce birkaç kez görüşen ancak fiyat konusundaki ortak noktada buluşamayan taraflar biraz daha fedakarlık yaparak büyük oranda anlaştı. Onur'un talep ettiği ücretin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve milli takıma gitmesi halinde istediği bonus ücretleri konusunda tıkanan görüşmelerde son aşamaya gelindiği ve Onur'un bu ücretlerde de indirime gittiği belirtildi.

İmzaların gelecek hafta içinde atılması beklenirken, Onur'un sözleşmeye '7,5 milyon euro getirirse istediği takıma gider' maddesi koydurma konusunda ısrar ettiği, yönetimin de henüz bu konudaki kararını veremediği ifade edildi.

Trabzonspor ile bir yıllık daha opsiyonlu olarak sözleşmesi bulunan Alanzinho'nun menajeriyle yapılan görüşmeden ise sonuç çıkmadı. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini uzatmak için menajeriyle masaya oturan Asbaşkan Nevzat Şakar, ekonomik konularda yaşanan pürüz nedeniyle anlaşma sağlayamadı. Tarafların, önümüzdeki günlerde biraraya gelerek anlaşma zemini arayacağı belirtildi.