DAHA AZ KAZANDIM
Bordo-mavili takımın sözleşme uzatmak istediği Onur Recep Kıvrak, hakkında yapılan olumsuz yorumlara kendi facebook hesabından yanıt verdi. Kulüple anlaştığını ama bazı pürüzler çıktığını belirten Onur, "Medyada yazdığı gibi uçuk paralar istemedik. Hak ettiğimi istedim. 3 yıldır kadroya giremeyenlerden bile az para aldığımı bilmeyenler, beni adi, suçlu, paragöz diye gösterdi" dedi.

İMZA 10 GÜN İÇİNDE
Taraftara "Ailem" diye seslenen genç file bekçisi, "Bana 'kulübü satıp gidecek' yakıştırması yapanlardan daha çok Trabzonsporlu olduğumun bilinmesini isterim. Ben bu şerefli formaya en iyi olduğum 6 ayımı verdim. Canımı da veririm. Trabzonspor beni istemeyene kadar buradayım. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Türkiye'de Trabzon'dan başka kulüpte oynamam" diye konuştu.

ONUR'DA SORUN PARA
Trabzonspor’a transfer olduğu dönemde uzun bir süre yedek olarak bekleyen ardından gelen fırsatı ise çok iyi bir şekilde değerlendirerek adından söz ettiren Onur Recep Kıvrak, yaşadığı sakatlığın ardından yeniden forma için beklemeye çekildi. 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan başarılı file bekçisiyle uzun zamandır sözleşmesini uzatmak için görüşme yapılıyor. Bir süre önce her konuda anlaşmaya varılan Onur, “Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamak istemiyorum. Buraya vefa borcum var” diyerek, kalma yönündeki tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

ONUR, ŞENER İLE ANLAŞTI AMA...
İmza atmak için büyük rakamlar istemeyen Onur’un sözleşmesini uzatamamasının önündeki en büyük engelin maddiyat olduğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener ile konuşup anlaşan ancak daha sonra takım içi dengeler öne sürülerek anlaşılan fiyatta indirime gidilmesi talep edilen Onur, “Ben gerekli fedakarlığı yapıyorum” diyerek bu talebi geri çevirdi. Onur, anlaşılan rakama imza atmak için sabırsızlandığını belirterek, “Ben anlaştığımızı daha önce açıklamıştım ancak şu ana kadar imza atmamak beni gerçekten çok üzüyor. Bu takımda kalmak istiyorum” dedi. Yönetimin de hem Onur’un bu tavrı, hem de taraftarların baskısı karşısında başarılı file bekçisi ile anlaşması bekleniyor.