61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor kaptanı Onur, bugün düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe'nin yaptığı Nani, Galatasaray'ın yaptığı Podolski transferlerini değerlendirdi. 

Toplantıda konuşan Onur, geçmişte de bu şekilde transferler yapıldığını hatırlatarak, " Ülkemiz adına önemli transferler. Ülkemizin marka değerini yükseltiyor. Tabi çok transferler geldi diye basında şu şampiyon bu şampiyon. Geçmişte de böyle transferler oldu ama başarı gelmedi Bizim iyi bir kadromuz oturmuş bir kadromuz var. Muhakkak takviyeler olacaktır. Beni korkutmuyor. Tam tersine hoşuma gidiyor. Öyle önemli golcülerle karşı karşıya oynamak gerçekten güzel olacaktır herhalde...

Bizim her zaman hedefimiz şampiyonluk. Geçen sene sakatlığımdan dolayı sahada olmasam da takımın içindeydim. İyi bir takımız. Eksiklerimiz var ama bunu burada gidereceğiz. İyi bir ortam var. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk ama bu sene en kötü ihtimal ilk 3'de bitireceğiz. Sezon başladığında güzel bir sezon geçmesini temenni demiyorum. İnşallah ilk 3'de bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuşu.

 ONUR'UN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN