Türkmen, yaptığı açıklamada, trasferlerin yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Takımın büyük bir bölümünün oluşturulduğunu ifade eden Türkmen, şöyle devam etti:
"Orduspor'a fayda sağlayacak oyuncu grubunu oluşturmaya çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu durum sahaya da yansır. Birinci kampın bitmesine az kaldı. Burada bazı yabancı oyuncuları denedik. Bir yabancı oyuncu daha alacağız. Muhtemelen önümüzdeki Pazartesi ya da Salı günü netleşir. Bunun dışında Türkiye'den ön libero mevkine bir oyuncu alınacak. Bu konuda kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor."

"Gökhan Alsan Orduspor'a gelmek istiyor"
Türkmen, Trasfer çalışmaları kapsamında en son 1461 Trabzon'da forma giyen Gökhan Alsan için kulübüyle görüşme yaptıklarını belirterek, "Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncunun kendisiyle de görüştüm. Kendisi de Orduspor'a gelmek istiyor. Kulüp ile dün de görüştük. Gökhan'ı başka kulüpler de istiyor. Bize henüz olumlu cevap vermediler. Eğer olursa karşılıklı kiralık oyuncu teklifinde bulundum. Oradan gelecek yanıtı bekliyoruz" diye konuştu.

Miguel Garci ile yolların ayrıldığını anlatan Türkmen, "Garcia'nın menejeri ile görüşme yaptık ve anlaşamadık. Oyuncunun kendisi ile çalışmak istiyorduk ama olmadı. Maaliyetten dolayı anlaşma sağlanamadı. Maddi konuları düşünmek zorundayız. Yabancı hakkımızı da farklı mevkide kullanacağız. Oyuncumuz Stancu için de görüştüğümüz kulüpler var. Bu konuda henüz bir netlik yok. Menejerinin Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz" dedi.

Tükmen, kurulan takıma güvendiğini belirterek, bu konuda taraftarların rahat olmasını istedi.