61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Başakşehirspor ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. 1-1 berabere biten karşılaşmada Trabzonspor'un Benfica'dan tranfser ettiği Oscar Cardozo'da ilk defa forma giydi. Bordo-Mavililerin çok şeyler beklediği Oscar Cardozo, Metalist maçında gösterdiği kötü performans nedeniyle maça yedek başladı. Ancak Başakşehir'in ikinci yarıda hakem yardımı ile attığı golün ardından da Oscar Cardozo Fatih Atik'in yerine oyuna girdi. Beklediği topları bir türlü alamayan oyuncu uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çevirerek Spor Toto Süper Ligde ilk defa gol atmış oldu.
Bu noktada bakıldığında Trabzonspor Oscar Cardozo'nun forma giydiği maçlarda Rostov maçı haricinde bütün maçlarda gol atılmış oldu. Cardozo'nun forma giymediği iki lig maçında da Trabzonsor gol atamadı.
Ancak pozisyona penaltı olup olmadığı özellikle Fenerbahçeliler tarafından tartışılmaya başlandı. Dün ki Gaziantepspor maçında bedavadan penaltı kazanan Fenerbahçiler kindelirin ahklı çakırmaya çalışması ise komik duruma düşmelerini neden oldu.  Hakem pozisyonda Cardozo'nun rakibi tarafından düşürülmesi değil pozisyonun devamında Başakşehirli oyuncunun topu uzaklaştırmaya çalışırken arkadaşının eline vurması ile penaltı verildi.