Basında daha önce Osmanlıspor'un Bülent Uygun ile anlaştığı iddia edilmiş fakat bu iddialar basında yalanlanmıştı. Bugün yapılan açıklamada ise Osmanlıspor ile Bülent Uygun anlaşma sağladı. Anlaşma sağlanmasının ardından Bülent Uygun'un yaptığı açıklamada dikkat çeken bir nokta ise hiç bir oyuncuyla yolların ayrılmayacağı kısmı oldu.  Osmanlıspor tarafandın, daha önce İngiliz kulübüyle anlaşıldığı açıklanan ancak hala bu külübün ismi kamuoyuna duyrulmayan,  Trabzonspor'un da istediği Ndiaye tranfseri de kapanmış oldu. Bu şekilde bir ilngiliz kulübünün gerçekten olup olmadığı ise merak konusu...  Uygun'un geçen sene çalıştırdığı Gaziantepspor küme düşmüştü... 

Bülent Uygun yaptığı açıklamada; "Biz ekip olarak Allahtan isteriz verirse yüceliğidir, vermezse kısmetim değildir, olmaz ise hakkım değildir. Bugün itibariyle Osmanlıspor ile anlaşmış bulunmaktayız. Bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesi, başarılarla geçmesi tek dileğimizdir.Kurumsal yapısı itibariyle sistemli oluşumu, futbol kadrosuyla birçok başarıya imza atabileceğimiz bir kadronun başına teknik ekip olarak geçmiş bulunmaktayız. Ekibimde Sefer Yılmaz, Toprak Kırtoğlu, Ömer Faruk Mahir, Özden Öngün ve külüp bünyesinden beraber çalışacağımız kondisyoner Thomas Klimmack, Scooting ekip başı olarak da Tayfun Türkmen kardeşim ile beraber Osmanlıspor Külübümüze kurumsal yapısı içerisinde birlikte ekip halinde çalışacağız.

Külüp başkanımızla yapılan görüşmeler sonucunda hiçbir futbolcumuzu bırakmadan yolumuza devam etme kararı aldık. Takviye olarak takıma hizmet edebilecek 3 futbolcuyu transfer yapmayı planladık. Takım oyun mantalitesi, sistem, anlatımlar söylemlerimiz ve uygulamalarımız oyun fıtratımıza uygun düşünsel bazdaki yapmak istediğimiz taktikleri oyun planlarımızı çok çalışarak takımıza benimsetme ana ilkemiz olacaktır. Sezon başı kamplarını bundan önce yurt dışında geçiren takımımız, bu sezon başı kampını Türkiye'de yaparak sezon hazırlıklarımız 2 etaplı olacaktır. Tüm Osmanlıspor camiasına bizlere hayırlı olsun.

Dualarınızı eksik etmeyin. Biz inanarak istekle inançla çalışacağız, oyun mantalitemizi sistemimizi kazanma arzumuzu sahaya yansıtıp takımımızı yöneticilerimiz, futbolcu kardeşlerimiz değerli taraftarlarımızın destekleriyle hep beraber hak ettiği yerlere çıkaracağız. Allah mücadelemizi mübarek takımımıza başarı nasip eylesin" ifadelerini kullandı.