Tüm Türkiye bugün TFF'nin tarihi Genel Kurulu'na odaklandı. Televizyonların canlı yayınlarla bağlandığı Genel Kurulla ilgili olarak dikkat çekici iddialarda ortaya atılmaya devam ediyor.
CNN Turk canlı yayınına bağlanan Ertem Şener, Genel Kurul'dan özetle şu notları verdi:

"Bank Asya Kulüpleri ile kendi aralarında yaklaşık 40 dakikadır görüşüyor. 58. Madde üzerine konuşuyorlar "Bay-pss yapılmasın, düşme olsun" diyorlar. "siz UEFA'ya gittiniz Başkan Platini ile görüştünüz. Adı iddianamede geçen kulüplerin puanları düşürülsün"
Şimdi Bank Asya Kulüpleri hatta süperligden Trabzonspor, Galatasaray ve Orduspor destek vereceği yönünde duyumlar alıyoruz.
Kulüplerin burada Puan Düşürülmeye bile izin çıkmasını istemeyecekleri belirtildi.

OYLAMA KAPALI OLABİLİR
Genel Kurulun, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz. Beşiktaş Kulübü'nün Divan Kurulu Başkanı. İlk olarak oylama açıkmı olsun yoksa kapalı mı olsun sorulacak. 58. Maddenin değişip değişmeyeceği kapalı mı olsun açıkmı olsun. Ancak kapalı olması olasılığı çok yüksek.

KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYOR
Kimsenin yüzü gülmüyor. Kimse bir biri ile görüşmüyyor. İki üç başkan bir arada ancak konuşuyor.

MÜTHİŞ İDDİA
Dün Bakan Kılıç ile Futbol Fedarasyonu Aydınlar ile bazı yöneticilerin bir araya geldiği ve hatta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu görüşmeye telefonla katıldığı iddia ediliyor.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI
Sabah Saatlerinde burada arama yapıldı. Bomba araması yapıldı. Polis köpekleri geldi. 100 karakol polisi 55 'de TFF'nin ayarladığı güvenlik güçleri Genel Kurulda yer alacak. burada Gerginlik olabilir.
Öncelikli olarak toplantı çoğunluğu aranacak. 303 delege var. Ancak şuan akadar 286 delege yer alıyor.

YILDIRIM OY KULLANAMIYOR
Galatasaray kulübünün katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Hepsi birden salona geldi. 126 delege süper ligden. Fenerbahçe Başkanı AzizYıldırım oy kullanamıyor. Fenerbahçe 6 delege ile Genel Kurulda yer alacak.

GÜMÜŞDAĞ, KATILACAK
Göksel Gümüşdağ katılıp katılmayacağı söylentileri vardı. Ancak o da katılacak. Son derece morali bozuk. Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener kendi isteği olmasına rağmen bugünkü Genel Kurulu katılmayacak.

HERKES 3'E DAKİKA KONUŞABİLECEK
11'de başlıyor dedik, kaçta biter. Bucaspor, Kasımpaşa ve Konyaspor ısrarla konuşmak istediğini açıkladı.  Kulüpler Birliği Başkanı konuşacak. Ancak herkes konuşabilir. Herkese 3'er dakika konuşma hakkı tanınanacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Genel Kurulda yer alacak. CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Genel Kurula katılıyor.