Elazığspor maçında Pinto, Sivasspor maçında da Vederson ile gerginlik yaşayan Bursasporlu Ozan İpek, izinli olduğu gerekçe gösterilerek yapılan antrenmanlara çıkmadı. Antalya'da olan yetenekli futbolcu yaşananlar sonrasında menajerleri aracılığıyla takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletirken, alınan karar sonrası da yakın çevresine, "İzin değil, kadro dışı kaldım. Bir daha geriye dönmem" dediği öğrenildi.

GRUPLAŞMADAN ŞİKAYETÇİ
Ozan İpek'in agrasif tutumunun sebebinin takım içindeki Güney Amerikalı futbolcuların gruplaşması olduğu ileri sürüldü. Maç içinde paslaşmalardan ortaya çıkan sorunun büyüdüğü, Ozan'ın da bu nedenle Pinto ve Vederson'a tepki gösterdiği ve tartıştığı belirtildi.

OZAN KADRO DIŞI KALDI
Ozan İpek’in yakın çevresine yaptığı, “İzinli değil, kadro dışı kaldım” şeklindeki açıklama bugün gerçekleşti. Bursaspor yönetimi bugün resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Sözleşmeli futbolcumuz Ozan İpek hakkında teknik heyetimizin vermiş olduğu raporun yönetim kurulumuzca incelenmesi sonucunda futbolcumuza 200 bin TL disiplin para cezası verilmesine, kendisinin süresiz kadro dışı bırakılmasına”

TRABZONSPOR GÜNDEMİNE GİRDİ
Ozan İpek’in kadro dışı bırakılmasının ardından Trabzonspor gündeminde de hareketli saatler yaşandığı ileri sürüldü. Trabzonspor’un daha önce de transfer girişiminde bulunduğu Ozan İpek ile ilgili bu karar sonrası Bursaspor yönetimi ile temasa geçeceği kaydediliyor. Trabzonspor’un Ozan İpek ile ilgili Bursaspor’a para artı futbolcu teklif edeceği kaydediliyor.
Ozan İpek ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği kaydediliyor. Bu noktada Trabzonspor yönetiminin elini çabuk tutması gerekiyor.