Trabzon’da Ocak harekatı başladı. Hedefte Türk yıldızlar; Alper Potuk ve Ozan İpek var. Devre arasında ‘yabancı temizliği’ yapıp yerli iskelet kadroyu oluşturmayı planlayan Trabzonspor, bu yönde devre arasında öncelikle Bursaspor’da kadro dışı kalan Ozan İpek ile birlikte Eskişehirspor’daki gözdesi Alper Potuk’un üzerine yoğunlaştığı, bu iki transferi bitirmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

G.SARAY İLE SAVAŞ
Bordo-Mavililer’in Ozan İpek ve menajeri ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, bu transferin takas+para formülü ile bitirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Bursaspor’un 2.5 milyon EURO’luk bonservis isteği karşısında Trabzonspor’un 1.5 milyon EURO ile bir oyuncu önereceği ifade edildi. Bu oyuncu konusunda Henrique, Barış Özbek, Aykut ve Vittek’in birinin düşünüldüğü belirtildi. Bordo-Mavililer, Alper Potuk için gizli olarak G.Saray ile savaşını sürdürüyor.

TRABZON’U İSTİYOR
Alper Potuk’u çok isteyen Bordo-Mavililer, Alanzinho ile birlikte bir oyuncu daha Eskişehirspor’a önerip üzerine 2 milyon EURO’luk teklif yapacağı belirtildi. Sezon başında F.Bahçe’nin 5 milyon EURO’ya bonservisini aldığı ancak son anda vazgeçtiği Alper Potuk’un İstanbul’a gitmek istememesi ve gönlünün Trabzonspor’dan yana olması Bordo-Mavililer’in transferde elini güçlendiriyor. Bordo-Mavililer, bu iki yerli takviyeleri yaparsa yurt içinde G.Antep’ten Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş teması yapacağı belirtildi.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ