Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in Trabzonspor'u yazması yine olay oldu. Geçen hafta yazdığı 'Trabzon'a mektup' köşesine gelen tepkiler üzerine yeniden bir yazı kalema alan Özdil'in, "Karadeniz Fırtınası benim için artık Karadeniz Fıkrası' 'Habu da bana ders olsun' şeklindeki söylemleri taraftarın büyük tepkisini çekti.
Sosyal paylaşım sitelerinde konu olarak Trabzonspor'un bugün oynayacağı Eskişehirspor maçından öne geçen ve günün neredeyse tek tartışma konusu olan Özdil'in bugünki yazısına taraftarlar yazdıkları yorumlarla cevap verdi.

Trabzonsporlu eski futbolcu ve köşe yazarı Serdar Bali'da kendi twetter hesabından Özdil'e cevap vererek, " Sayın özdil Aziz y. Metriste niye yatıyor yaz, sonra TS sen TOKİ degilsin kupayı alma de sonra da "habu bana ders olsun" de size yakışmadı
Sayın özdil ikinci yanlış gercek sevgi asla terk edilmez! Demek ki sendeki gercek değilmiş" dedi.

Taka Gazetesi Yazıişleri Müdürü Levent Ustabaşı'da, "Fırtınayı fıkraya benzeterek yüzündeki maskeyi de düşürdün Yilmaz Özdil!!" yorumunda bulundu.

Günebakış Gazetesi Muhabiri Bahadır Öktem ise bugün Facebook hesabında şu yorumu yaptı:
Yılmaz Özdil'i Trabzonspor ile ilgili ki yazısınıda okudum ve beğendim. yani arkadaş bir insan anca bu kadar küstürülür nediyim daha. ayıptır be siyasi yalakalık yapacaksınız diye Trabzonspor'u anıta benzeten adımı neredeyse niye TOKİ binasına benzetmedin diye linç edeceksiniz. İnce ayar çekmediği içinmi bu saldırılarınız. benim en büyük üzüntüm büyük bir gururla taraftarı olduğu Trabzonsporumun bu kadar anlayışsız ve çırakarcı insanların ağızlarında face ve twitlerinde sakız olması. burakın takımımı, gidim sbaşkasının takımlarını tutun sizin için fark etmeyeceğini sanıyorum. Kazım Koyuncu'nun özlü sözü "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti"


TARAFTARLARDAN YORUMLARDAN BAZILARI İSE ŞU ŞEKİLDE OLDU:

Yılmaz Özdil sadece siyaset yapsın TRabzonspor için yada Türk futbolu için yorum yapmasın artık çünkü konuştukça batıyor

Yılmaz Özdil Trabzonspor'un ne olduğunu ve ne olmadığını anlamak istiyorsa Kazım Koyuncu'yu okusun.

TS kıyısından köşesinden tutulacak takım değildir.Kendini ona teslim etmektir. Diğeri fıkra gibidir. Yarı gerçek yarı yalan. Özdil gibi yani

Yılmaz Özdil'in böyle düşünmesine üzüldüm ama trabzonspor, tutulacak bişe değil ki bırakılsın. Trabzospor, yaşanacak bir bir olgu.

Yılmaz Özdil siz şike yaptınız o kupa sizin değil dedi mi demedi ya da diyemedi o zaman ne hakla almayın o kupayı diyorsun o aklı fbye ver

Yılmaz Özdil Karadeniz Fırtınası artık senin için Karadeniz fıkrasıysa eğer bırak o zaman fıkramızla bizi.

Gerçekten anlamak mümkün değil.Sn. Özdil demek istiyorki,Trabzonlular asildir,asaletlidir.Şaibeli bir şekle girmiş bir şampyonluk kupasını reddetmek,almamak sizlere daha çok manevi itiibar kazandırır.Ben olsam almam.Size yakışan da budur ,almayın diyor.Büyüklüğümüzle ,asaletimizle ilgili geçmiştende anektodunu,hatıratını paylaşmış.Neden bu adamın üstüne bukadar gidiliyor anlamıyorum.Oysa Sn. E. Bayraktarın beyenatı çok daha maddeci bir yaklaşım ve asil argumanlardan yoksundu.Ulu sal medyada TS yi temsil ettiğini sanmakla mükellef bazı sporla ilişkili yazarların çok daha dikkatli olmaları gerekir.



YILMAZ ÖZDİL'İN 'TRABZON'A MEKTUP' ADLI YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YILMAZ ÖZDİL'İN 'YENİ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YILMAZ ÖZDİL'İN 'TRABZON'A MEKTUP' ADLI KÖŞESİNE TRABZONSPORTARAFTARLARININ VERDİĞİ CEVABI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN