"Nedensiz kadro dışı kaldım, sesimi çıkarmadım" diyen tecrübeli oyuncu, "Ne dediyseniz yaptım, benden ne istiyorsunuz? Geleceğimle mi oynamak istiyorsunuz?" dedi.

Fırtına'nın başkanı Muharrem Usta'ya, "Kulübe başkan oldunuz, 'Feda' dediniz, ilk fedayı biz yaptık" diye seslenen 30 yaşındaki orta saha, "Nedensiz kadro dışı kaldım, sesimi çıkarmadım. 'Kendine kulüp bul' diyorsun, kulüp buluyorum ama bonservis istiyorsun. Yeni sezon hazırlık kampına davet etmiyorsunuz, 'takımda düşünmüyorum' diyorsunuz ama bonservisimi vermiyorsunuz. İshak Doğan'a da bonservis verildi daha önce... O zaman onları neden bonservissiz bırakıyorsun?" ifadelerini kullandı.

'BİR KURUŞ PARA İSTEMİYORUM' 

Bordo-Mavili yönetici Gençağa Meriç'in kendisini kulübe davet ederek, "Anlaşalım, karşılıklı fesihname imzalayalım" dediğini dile getiren Özer Hurmacı, "Gidiyorum, kulübe alacaklarıma karşılık fesihnameyi imzalıyorum. Üzerine bir kuruş para da istemiyorum. Aradan 7 gün geçti, hala fesihnameyi imzalamıyorsunuz. Şimdi de karar değiştirip, '500 bin dolar getir, git' diyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Benim geleceğimle mi oynamak istiyorsunuz, amacınız bu mu?" şeklinde konuştu

(haberturk)