Bordo-Mavi-Beyazlı ekibimiz, sahasında Niğde Belediyespor ile yapacağımız maçın hazırlıklarını sürdürdü
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta üçüncü hafta mücadelesinde cumartesi günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak olan takımımız 1461 Trabzon günü tek idmanla tamamladı. Direktörümüz Hüsnü Özkara yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tedavisi devam edilen Yüksel Şişman katılmadı.  
Antrenman takım halinde yapılan koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması, top kontrol çalışması ve 5’e 2 çalışmasıyla devam etti.
Taktik programının yer aldığı uygulamalar sonrası antrenman yarı sahada yapılan tek kale maç ile sona erdi. Ekibimiz yarın saat 11.00’da yapacağı çalışmayla Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
 
"Kazanmak için oynayacağız"

Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara, Medya Merkezimize Niğde Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmayla ilgili açıklamada bulundu.
Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kazandırdıklarını ifade eden Özkara, “Sahana mutlak kazanmak için çıkacağız dedi.
Özkara şöyle devam etti: "Bunu her teknik direktör söylüyor, ben de söyleyeceğim. Taraftarlarımızın bu maçta stadyumu doldurmasını bekliyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta, taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Herkes görevini yapacak.
” Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara, ”Zor bir maç tabii ki ama takım halinde oynadığımız yenemeyeceğimiz takım yok. Kazanmamız gereken bir maç. Niğde Belediyespor ilk iki maçını kazandı. Onlar da galibiyet isteyecek. Ama biz sabırlı olacağız, kontrollü olacağız, takım halinde oynayacağız ve kazanmak için oynayacağız” diye konuştu.