Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1 yendiği maçta attıkları gollerle galibiyeti getiren Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant, zaferi anlattı. İlk golün sahibi Constant, maçın tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini belirterek, "Avrupa Ligi'nde deplasmanda kazanmak zordur. Takımımız 95 dakikada sahada aklıylamücadele etti. Futbol olarak tam istediğimiz seviyede değiliz ama iyi mücadele ederek 3 puanı kazandığımızı düşünüyorum" dedi.

UMARIM KATKILARIM SÜRER
Bu galibiyetin özgüven açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Gineli yıldız, "Umarım katkılarım bundan sonra oynayacağımız maçlarda da devam eder. O golü sadece ben değil takım halinde attık. Hem mağlubiyet hem de galibiyet takım halinde elde edilir. Biz çok sıkı çalışıyoruz. Takım ruhumuz gelişti. Bu yoldan sapmamalıyız. Zaten başarı istiyorsak takım ruhu çok iyi olmalı. Önümüzde uzun bir yol var" ifadelerini kullandı.

ÇOK DEĞERLİ 3 PUAN ALDIK
Uzatmalarda zaferi getiren Papadopoulos ise Trabzonspor forması ile çıktığı ilk maçta gol atmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yunan stoper şöyle konuştu: "Çok değerli 3 puan aldık. O golü atmak benim için çok değerliydi. Yeni geldiğiniz bir takımda teknik adamın size olan güveni çok önemli. Halilhodzic bana güvenip, ilk 11'de başlattı. Ben de karşılık olarak attığım golün sevincini kendisiyle paylaşmak istedim ve ona sarıldım. Trabzonspor büyük bir kulüp. Bu ailenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum."