Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in Fenerbahçe maçında stada gitmeyeceği kesinleşti. Şener dışındaki yöneticilerin ise tam kadro olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki yerlerini alacakları ve takımı destekleyecekleri belirtildi.
Başkan Şener’in, önceki günkü açıklamalarla doruğa çıkan iki kulüp arasındaki gerginlik nedeniyle kesin kararını vererek yöneticilere bildirdiği ve Saracoğlu’na kesinlikle gitmeyeceğini söylediği öğrenildi. Trabzonspor’u Asbaşkan Nevzat Şakar’ın temsil etmesi beklenirken, Genel Sekreter Hasan Yener ve birçok yöneticinin de tribünde yerlerini alacağı öğrenildi.
Asbaşkan Şakar ve Genel Sekreter Yener, matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi. Şakar, buna rağmen şampiyonluk şanslarını değerlendirirken gerçekçi olmak zorunda olduklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Şansımız tabii ki az. Ama bu, hiç yok demek değil. İkinci olup Şampiyonlar Ligi elemelerine kalmayı da başarı olarak kabul ediyoruz. Kulüp olarak bu sezon büyük sıkıntılar yaşadık. Bu yılı kulübümüz açısından kayıp yıl olarak görüyorum. İnşallah Play Off’ta ikinci oluruz, en azından Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılırız diye düşünüyorum.”