61SAAT HABER SERVİSİ-Spor Toto Süper lig’de zirveyi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Sarı-lacivertlilerin Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Fernandao ile büyük oranda anlaşma sağladığı öne sürülürken, Liverpool'un rezerv liginde yer alan 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu Samed Yeşil ile de el sıkıştığı iddia edildi.
Bu iddianın ortaya atılmasının ardından bugün Samed Yeşil'in instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım geldi. Akşama doğru yapılan paylaşımda gurbetçi oyuncunun elinde uçak biletleri bulunması dikkat çekti. Paylaşımda İstanbul'u etiketleyen Samed'in Fenerbahçe ile pazarlık yapmaya mı geliyor? söylentilerine neden oldu. Oyuncunun bu paylaşımı yapmasının ardından hem sarı-lacivertli taraftarlar hem de bordo-mavili taraftarlar oyuncuya sorular yönetti. 
Ancak Samed'in Bodrumu'da etiketlemesi ise dikkat çekti. 
Kimi iddialara göre Samed'in İstanbul'a gelerek burada Fenerbahçe ile masaya oturacağı ve ardından da tatil için Bordrum'a geçeceği ileri sürülürken bir diğer iddiaya göre oyuncunun Fenerbahçe'ye tranfserinin söz konusu olmadığı ve Bodruma, İstanbul aktarmalı tatile geldiği şeklinde oldu. 
Yarın bu iddialardan hangisinin doğru çıkacağı ise merak konusu oldu.