61SAAT HABER SERVİSİ - Ülker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 11. dakikada Luis Nani'den ve 88. dakikada Fernandao'dan geldi.
Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, "Son 6-7 karşılaşmada oynadığımız aynı seviyede bir oyun sergiledik. Her zaman aynı kimlikle sahada olmayı başardık. Önde basıyoruz. Topu kaybettiğimiz çok agresif bir tepki veriyoruz. Oyunu rakip alanda oynama düşüncesi ile sahaya çıktık. Tamamen hak ettiğimiz galibiyet aldık. Böyle önemli oyunculardan kurulu Trabzonspor'a karşı önemli bir galibiyet aldık. Her şeyden öte rakibe hiç pozisyon vermedik. Bu da bazı şeyleri iyi yaptığımız bir nokta. 

Böyle sevinç yaşamam doğaldır. Aslında amacım taraftarlarımıza teşekkür etmekti. Onlar harikalar. Golden sonra onlara döndüm. Onları mutlu edebildiğimizi hissettim. Onlarla kutlamak istedim. Onların mutluluğu bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Biz hep birlikteyiz" dedi.