Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu'ndaki  toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile 1. Başkanvekili Ufuk Özerten katıldı.

Tanıtım toplantısında play-off grubunun adı 'Süper Final' olarak değiştirildi.

Lansman notları şu şekilde:

* Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun bitiminin ardından Süper Final adı altında dörtlü bir grupta oynanan maçlarla şampiyon belli olacak.

* Spor Toto Süper Lig'de ilk kez bu sezon uygulanacak play-off karşılaşmalarının tanıtım toplantısında bu uygulamanın adının "Süper Final" olarak değiştirildiği açıklandı.

* Süper Final grubunda ilk maçlar 15 Nisan, ikinci maçlar 22 Nisan, üçüncü maçlar 29 Nisan, dördüncü maçlar, 3 Mayıs, beşinci maçlar 6 Mayıs ve son maçlar 13 Mayıs'ta oynanacak.

* UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek son takımın belli olacağı play-off'lar arası final maçı ise 20 Mayıs'ta oynanacak.

NORMAL SEZONDAKİ GOLLER DİKKATE ALINMAYACAK

* Play-Off müsabakalarına katılma hakkını elde eden takımlar, Play-Off Gruplarına 34 haftalık Lig Grubu'nda elde ettikleri puanların yarısı ile baGlarlar. Lig Grubunda elde edilen puanların yarısının buçuklu olması halinde bu puana yarım puan eklenir.



* Statüdeki özel hükümler saklı kalmak kaydı ile lig grubunda atılan ve yenilen goller, Play-Off grupları müsabakalarında dikkate alınmayacak.

* Play-Off müsabakalarında kazanan takıma 3, berabere kalan takımlara 1'er, kaybeden takıma ise 0 puan verilir. Bu müsabakalar sonunda en fazla puan kazanan takım birinci ondan sonra gelen ikinci ve devamı olarak sıralanır.