Beşiktaş maçını kazanarak Play-off iddialarını ortaya koymaları gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, "Artık hata istemiyorum. Talihsiz puan kayıplarını biz yaşadık. Bunların telafisi yine bizim elimizde" dediği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda 4 Mart Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, Şenol Güneş, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Trabzonspor'un Siyah-beyazlı takıma karşı nasıl bir kadro ile çıkacağı merakla beklenirken, Bordo-mavili takımda sarı kart cezalısı Alanzinho ile birlikte tedavi için ülkelerinde bulunan Glowacki ve Vittek'in oynamayacağı kesinlik kazanırken, dizinde ödem oluşan Halil Altıntop'un ise oynama ihtimalinin zor olduğu belirtildi.

Milli Takım kamplarından sakat dönen Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın ise durumlarının riskli olduğu oynamalarının maç günü belli olacağı ifade edilmesine rağmen bu iki oyuncunun Beşiktaş maçında oynamayı çok istedikleri belirtiliyor. Yine Milli Takım kampından problemli dönen Marek Cech'in ise diğer oyunculara göre toparlanmasının daha kısa süreceği dile getirildi.

"PLAY-OFF İDDİAMIZI ORTAYA KOYMALIYIZ"
Oyuncularının Milli Takım Kamplarından dönmesiyle birlikte Beşiktaş maçının taktik çalışmalarına ağırlık veren teknik direktör Şenol Güneş, ligin normal bitimine 6 hafta kala oyuncularına Play-off uyarısında bulundu. Beşiktaş maçını kazanarak Play-off iddialarını ortaya koymalarını gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, "Artık hata istemiyorum. Talihsiz ve bizim hatalarımızdan kaynaklanan puan kayıpları yaşadık. Bunları telefi etmek bizim elimizde. Sabırlı, istekli ve arzulu oyunumuzu sahaya
yansıtıp camiamızın bizden beklediği galibiyeti onlara yaşatmalıyız. Bundan önceki haftalarda hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bu maçı kazanarak, iddiamızı ve mücadele gücümüzü ortaya koymalıyız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

GELECEK YILIN PLANLAMASI YAPILDI
Öte yandan edinilen bilgiye göre Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek yılın planlamasını yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş'e tam destek veren Bordo-mavili yönetim, gelecek yıl nasıl bir yol haritası izleyecekleri konusunda fikir birliğine varırken, transferlerde Güneş'in tam yetkili olduğu ve onun bilgisi olmadan transfer konusunda hareket edilmeyeceği kararına varıldı. Kaliteli transferlere öncelik verecek olan Karadeniz ekibinde yönetim ilk planda savunmaya iyi bir
isim kazandırmayı planladığı öğrenildi.