Trabzonspor'un Polonyalı savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki, Beşiktaş forması giyen eski takım arkadaşı Egemen Korkmaz ile ilgili şahsına atfedilen değerlendirmelerin gerçekle hiçbir ilgisinin bulunmadığını bildirdi. 
     Glowacki, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, basında, Egemen Korkmaz'ın Gençlerbirliği maçında kendi kalesine attığı gol ile ilgili bir değerlendirmede bulunmadığını, bu yöndeki haberlerin gerçek olmadığını belirterek, şu ifadelere yer verdi: 
     ''Egemen Korkmaz ile ilgili olarak şahsıma atfedilen değerlendirmelerin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Birlikte forma giydiğim bir arkadaşımın yaşadığı, her futbolcunun başına gelebilecek bir olay nedeniyle kendisini eleştirmek, benim ne profesyonellik anlayışım ne de insanlığımla bağdaşır. Bu haberleri öğrendikten sonra büyük şaşkınlık yaşadım. Arkadaşımın beni yanlış değerlendirmesini de istemem. Hiçbir basın mensubuna ne Egemen ile ne de başka konularla ilgili açıklamada bulundum. Medyada bu yönde çıkan haberler doğru değildir.''