Trabzon’un tek kadın milletvekili adayı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ilçesinde sürdürdü. Köseoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon mitinginde açıkladığı projelerin Trabzon’da istihdam konusunda önemli katkılar yapacağını belirterek, “Hazırladığımız projeler Trabzon’u uçuracak” dedi.

Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Yüzüncü Yıl Parkı, Forum AVM, EYOF Parkı ve Sahil Yürüyüş Yolu’nda sürdürdü. Yüzüncü Yıl Parkı’nda piknik yapan ailelerle sohbet eden Köseoğlu, çocuklarla uçurtma uçurdu.

Köseoğlu, Trabzon’un AK Parti iktidarında 13,5 milyon liralık yatırım aldığını ve hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, “Sayın Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Trabzon’umuz için son derece önemli projeler açıkladı. Bu projeler istihdam açısından Trabzon’a büyük katkı sunacak. Yatırım Adası, Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, turizmde son derece önemli ve güzel projelerimiz var. Trabzon, yaylalarına kadar, nakış nakış işlenerek büyüyecek. Türkiye istikrarla büyüdü, Trabzon da istikrarla büyüyecek” dedi.

Yatırım Adası’nın da son derece önemli bir proje olduğunu belirten Köseoğlu, “Yatırım Adası ile bütün bölgeye, Kafkasya'ya, İran-Afganistan hattına, GAP bölgesi vasıtasıyla Irak-Suriye hattına da ticari alışverişlerin yapılabileceği veya sanayi ürünlerinin geliştirilebileceği ortak kullanım alanı sağlanmış olacak. Yatırımcılara açılacak adanın Trabzon ve bölgeye de büyük katkısı olacak” diye konuştu.

Köseoğlu, daha sonra Akçaabat’taki Remzi Düğün Salonu’nda bir nikah törenine katılarak nikah şahitliği yaptı.