Güçlü rakibi FC Twente karşısında geçen hafta aldığı 6-2'lik yenilgiden sonra dün de NAC Breda'ya 3-1 mağlup olan ve iki hafta içinde 6 puan kaybeden Eindhoven temsilcisi şampiyonluk hedefinden uzaklaşırken, gözler teknik direktör Fred Rutten'e çevrildi.

NAC Breda yenilgisinden sonra taraftarların sert eleştirilerine maruz kalan Rutten ile yolların ayrılabileceği belirtiliyor. Hollanda medyası, daha önce sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Rutten'in görevine her an son verilebileceğini yazdı.

Sabah saatlerinde kulübün antrenman tesislerinde teknik direktör Rutten ve futbolcularla görüşen PSV teknik menajeri Marcel Brands, medyaya sadece, ''bir gelişme olursa açıklarım'' demekle yetindi.

PSV'nin başına büyük umutlarla geçen Fred Rutten'in üç sezondur takımı şampiyon yapamaması taraftarların büyük tepkisine yol açtı.

Dünkü NAC Breda maçının ardından tesislerin önünde toplanan kızgın taraftarlarla konuşan Rutten, yaşananların sorumlusu olduğunu söyledi. Takımı motive edemediği eleştirilerine maruz kalan tecrübeli teknik adam, ''Oyuncularım dahil herkesin böyle düşündüğünü bilseydim daha önce giderdim'' diye konuştu.