Trabzonspor'un  UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Erediviese'nin 19. haftasında evinde ağırladığı Vitesse'yi 3-1'lik skorla mağlup etti.

PSV'ye galibiyeti getiren goller 31. dakikada Tim Matavz, 76. dakikada Mertens ve 90. dakikada Manolev'den geldi. Vitesse ise tek sayısını 84. dakikada Havenaar ile buldu. Bu skorun ardından PSV puanını 41'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.
İŞTE MAÇ PROGRAMI

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı PSV Eindhoven maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.
Buna göre bordo-mavili ekip, maçtan bir gün önce (15 Şubat Çarşamba) 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak.
Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş'in katılacağı resmi basın toplantısı da yine 15 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.
Trabzonspor'un,rakibi PSV Eindhoven ise 15 Şubat Çarşamba günü saat 14.40'da Trabzon Havaalanı'nda olacak olan PSV aynı gün 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. PSV Teknik Direktörü Fred Rutten'in katılacağı resmi basın toplantısı da yine 15 Şubat Çarşamba günü 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek