La Liga'da son olarak Levante'yi 5-0 ile geçen ve iyi performansına devam eden Real Madrid, Gareth Bale'dan gelen sakatlık haberi sebebiyle büyük maçlar öncesi düşünmeye başladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada Bale'ın sağ kalça kasından kas zorlanması sebebiyle sakatlık yaşadığı doğrulanırken, sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ile ilgili bilgi verilmedi.

BU 2 MAÇI KAÇIRABİLİR!

Bale'ın, sakatlığı sebebiyle Liverpool ve Barcelona ile oynanacak kritik maçlarda forma giyememe riski de bulunuyor. Real Madrid'in ya da Carlo Ancelotti'nin bu konu hakkında kısa zaman içinde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

İki gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Bale, bu sezon Real Madrid'de tüm maçlarda oynayan ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin en fazla süre verdiği futbolcu olarak ön plana çıkıyor. Liverpool karşılaşmasında Bale'in yerine Isco'nun ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Bu arada Real Madrid'de Bale dışında sakatlık problemi olan Sergio Ramos'un da Liverpool maçında forma giymesine şüpheyle bakılıyor.

Bale, bu sezon oynadığı 12 maçta 5 gol atmayı başardı.