Fenerbahçe-Bursaspor maçının son dakikalarında iki takımın yöneticileri arasında küfürleşmeyle başlayan küçük çaplı arbede sonrasında protokol tribününde yer alan bazı isimler polis tarafından gözaltına alındı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 1-0 yendiği maçın son anlarında protokol tribünde büyük olaylar çıktı. Maçın 80'inci dakikası oynanırken, protokol tribünde yer alan Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat'ın küfür ettiği iddiası ile iki tarafın yöneticileri arasında sürtüşme yaşandı. Kısa süreli bir arbede yaşandı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise oğluna küfür edildiğini iddia etti. Bölükbaşı maçtan sonra Telegol'e yaptığı açıklamada ise, Fırat'a "Terbiyesizlik etme" deyince F.Bahçe eski yöneticisinin ana avrat küfür etmeye devam ettiğini söyledi.
Bu arada Bölükbaşı, bazı kişilerin gözaltına alınarak karakola götürüldüğünü açıkladı.

Bölükbaşı maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Nereye gidiyoruz. Kendisinden de şikayetçi oldum. Divan Kurulu başkanı Vefa Küçük de oradaydı. Fenerbahçeli yöneticiler de oradaydı. Kudurmuş gibiydiler. Polis kameraları küfür edenleri görüntüledi. Yönetim kurulu üyemiz olan avukatım, suç duyurusunda bulunacak. Hüseyin Göçek bizim çok puanlarımızı çaldı. Fenerbahçe'nin saldırıya uğradığı geceden sonra başkanlar olarak geçmiş olsuna gittik. Orada bulunan yöneticilerle, yüz yüze olduğumuz yöneticiler yüzümüze karşı küfür ettiler. Fenerbahçe bize bir hoşgeldiniz bile demedi" şeklinde konuştu.

Bölükbaşı son söz olarak, Fenerbahçe Kulübü'ne yaptıkları ziyarette Aziz Yıldırım'a, "Siz sahanın ortasında otururuz; dediğinizde bizim taraftarımız da aynısını bekliyor. Yapmayınca sizi örnek gösteriyorlar" dediğini söyledi. Yıldırım'ın ise kendisine cevap veremediğini açıkladı.

Kaynak: Telegol