Bordo-Mavili takımın yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yapan deneyimli hoca, ciddi uyarılarda bulundu.

Ligde kritik bir sınava çıkacaklarını hatırlatan Güneş'in, "Çok iyi yoldayız. İyi işler başardık. Başarmaya da devam edeceğiz. Ancak kendi ligimizi unutursak büyük hata yaparız. Beşiktaş maçını kazanamazsak, bu yaptıklarımızın bir anlamı kalmaz." dediği öğrenildi.

Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde, İnter'e karşı görev yapan kadronun bozulmayacağı bildirildi. Tecrübeli teknik adamın, büyük maçta kilit adam rolünü Alanzinho'ya vereceği belirlendi. Brezilyalı futbolcunun İnter mücadelesinde gösterdiği performanstan memnun kalan Bordo-Mavililerin hocasının, hücum planlarını Alanzinho üzerine kuracağı kaydedildi.

Başarılı hocanın, zorlu randevuda orta sahadaki üstünlüğü rakibe kaptırmamak için Serkan Balcı'ya da özel görevler vermesi bekleniyor. Adrian ile Henrique'nin ise skorun gidişatına göre sahaya ikinci yarıda dahil olacağı ifade ediliyor.