61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel - Guetamala’da düzenlenen ve finalde Brezilya’yı 2-1 ile geçip Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi’ne Rıdvan Dilmen sahip çıktı.

Ntvspor’da yayınlanan %100 futbol programına katılan Erdoğdu Anadolu Lisesi Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen’in konuğu olan şampiyonlara Dilmen’in ilgisi oldukça dikkat çekti.

SABAH KAHVALTIYA GİTTİLER

Programın ertesi gün Dilmen, Teknik Direktör Adem Cebeci, Yardımcı Antrenör Cahit Eyüboğlu ve takım kaptanı Yusuf yazıcı ile birlikte kahvaltıya gitti.

TRABZON'DA BİR DOSTLUK MAÇI YAPARIZ

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin Fenerbahçe’li ölen genç için verdiği mesajdan çok etkilenen Dilmen “Belki bir milat olur da değiştiririz bu gidişi, imkan olursa eski futbolcular toplanıp Trabzon’da maç yapar bu düşmanlığı bitiririz” dedi.

YUSUF EVİMDE TEDAVİ OLSUN

Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni özel şoförü ile İstanbul’u gezdiren Dilmen Bodrum’da ki yazlığına davet ederken sakatlığı bulunan Kaptan Yusuf Yazıcı için ise “gelsin evimde kalsın 1 hafta tedavisini yaptırayım” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEĞİM

3 isimle yaptığı kahvaltıdan çıkan ilginç bir detay ise yine Rıdvan Dilmen’in sözleri oldu.  Dünya Şampiyonluğu ile ilgili konuşan Dilmen “sizin için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşacağım, ne gerekiyorsa, ne lazımsa sizinle olacağım sizinle gurur duyuyorum” dedi.