Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe BaşkanıAziz Yıldırım'ın tahliye edilmesi ve verilen hapis cezasını değerlendirdi. Şike sürecinde Aziz Yıldırım şike yaptıysa selam vermem diyen Dilmen, mahkemenin 5 maçta şike yapıldığını tespit etmesine rağmenAziz Yıldırım'ı ilk ziyaret eden isimlerden oldu.

Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu veErkan Petekkaya FenerbahçeBaşkanı Aziz Yıldırım'ın tahliye edilmesini ve Yıldırım'a verilen hapis cezasını Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Uçan Kuş programında değerlendirdi.

Acun Ilıcalı ile birlikte Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret eden Rıdvan Dilmen, Yıldırım'ın yanında ailesi, kardeşleri ve Aykut Kocaman'ın bulunduğunu söyleyerek ' Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Fazla yormadık ve evden ayrıldık. ' dedi.

"TOPUK YAYLASINA GİDECEK"

Aziz Yıldırım'ın kendisine 3-4 gün evinde dinleneceğini daha sonra da Fenerbahçe'nin başına geçeceğini söylediğini kaydeden Dilmen 'Bir hafta sonra Topuk Yaylası'na gidip takımla birlikte olacağım. ' dedi.

"ELİNİ ÖPTÜRMEDİ, YANAKLARIMDAN ÖPTÜ"

Aziz Yıldırım'la vedalaşırken elini öpmek istediğini ancak Yıldırım'ın buna müsaade etmediğini söyleyen Dilmen ' Beni yanaklarımdan öptü. Geçmiş olsun dileyip evden ayrıldım ' ifadelerini kullandı.

"TAHLİYE OLDUKLARINA SEVİNDİM"

Aziz Yıldırım'ın 1 yıllık tutukluluk sürecini de değerlendiren Dilmen 'Hepsi benim dostlarım ve yargı aşaması devam ediyor ama tahliye olduklarına sevindim. ' diye konuştu.
"BEN ŞİKE GÖRMEDİM"

Dilmen 'Fenerbahçe şike yaptıysa yorumculuğu bırakırım' diye bir yorum yapıp yapmadığı sorusuna da cevap verdi.

Dilmen 'Fenerbahçe şike yaptıysa ben yorumculuğu bırakırım diye bir yorum yapmadım. Türkiye'de şike olayları çok konuşulur ama ben o sezonda bir şike olayı görmedim. ' ifadelerini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM'IN DURUMU, Mehmet Ağar'IN DURUMU GİBİ"

Canlı yayında tatil yaptığı Bodrum'dan bağlanan Erman Toroğlu ise Aziz Yıldırım'ın tahliyesini değerlendirdi.

Yıldırım'ın beraat etmediğine dikkat çeken Toroğlu 'Rıdvan üzgün. Rıdvan aklı başında olayı biliyor. Verilen cezalar hafif değil, ağır cezalar. Şu anda Aziz Yıldırım'ın durumu Mehmet Ağar'ın durumu gibi... YarınYargıtay bunu onaylarsa tekrar hapis yatma durumu var. Ama insanlar beraat etmiş gibi bakıyorlar. Mahkeme 5 maçta şike 3 maçta teşvik var diyor. Yarın UEFA'ya ne denilecek? ' dedi

"HİÇ BİR KARARI YARGITAY'DAN DÖNMEDİ"

Mehmet Ekici'nin verdiği kararların Yargıtay tarafından onandığına işarete eden Toroğlu 'Şu andaYargıtay onarsa Aziz Yıldırım 40 ay daha hapis yatacak. Bunlar bizim yorumlarımız değil, hakimin verdiği kararlardır. Burada önemli bir şey var sayın Mehmet Ekici ve 3 hakim oy birliği ile veriyorlar bu kararı. İşin enteresan tarafı Mehmet Ekici'nin verdiği kararlardan hiç birisi Yargıtay'dan geri dönmemiş. ' diye konuştu.

"YOK ÖYLE HİKAYE"

Beşiktaş'lı yöneticilerin ceza almasına rağmen Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olduğunu söyleyen Toroğlu 'Nasıl oluyor bu? Bazı şeyler gerçektir. Yok öyle hikaye. 5 liraya bakla yok. ' diye konuştu .

ŞENES ERZİK'E ZOR SORU

Canlı yayında Şenes Erzik'e de seslenen Toroğlu 'İnsanlar bazen göbeğinden konuşuyorlar, bazen ağızlarından konuşuyorlar, bazen de inkar ediyorlar. Şenes Erzik uçakta birilerine 'Fenerbahçe için küme düşürmekten başka şart kalmadı ' dedi mi? Nasıl değişiyor insanlar yorumlar ve bazı şeyler. ' ifadelerini kullandı.

"TAHLİYESİNE SEVİNDİM"

Oyuncu Erkan Petekkaya ise Aziz Yıldırım'ın tahliyesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Aziz Yıldırım'ın tahliye olmasına sevindim." dedi.