Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada Trabzonspor maçı öncesi kırmızı lacivertli ekibin genel durumunu değerlendirdi.

Çalımbay Trabzon maçı dahil tüm karşılaşmalarda hakemlerin cesur kararlar vermesini istdi.Çalımbay” Geçirdiğimiz ilk 5 hafta bizim için çok iyi, önemli olan tabi ki bulunduğumuz yerde kalmak. Onun için her zaman konuştuğumuz gibi bulunduğumuz yerde kalabilmek içinde bir istikrar yakalamamız lazım. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Trabzon maçı iki takım içinde büyük önem taşıyor. Trabzon bizim maçı olmazsa olmaz olarak görüyor. Tabi kide bizimde hedefimiz var, bir çıkış yakaladık ve bu çıkışı devam ettirmek adına Trabzon’dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz.

TRABZON MAÇI GÜZEL BİR MAÇ OLACAK

 Çok güzel bir maç oynayacağız, değişik bir atmosfer olacak. Bu maçtaki hakemlerin biraz cesur olması gerekir. Çok çekişmeli bir 90 dakika yaşanacak, biz takım olarak buna hazırız ve ben bütün oyuncularıma güveniyorum.” dedi.

Trabzonspor karşısında nasıl bir planınız var sorusuna Çalımbay” Trabzonspor çok değişken bir takım , bana göre Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip. Çok geniş bir kadroya sahip oldukları için şuanda çözemediğim tek takım Trabzonspor”dedi. maçlarını taraftar açısından Anadolu’da oynatırdım. ” diye konuştu..
Serkan Balcı sakatlığına değinen Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ” Serkan Balcı sakatlığı sebebi maçta forma giyemeyecek. Onun dışında hiçbir eksiğimiz yok” şeklinde konuştu.
Milli takımın gidişatı hakkındaki soruyu da cevaplayan Rıza Çalımbay ” Henüz her şey bitmiş değildir, milli takımımızın şuan çok büyük desteğe ihtiyacı var. Ben olsam Milli takım maçlarını taraftar açısından Anadolu’da oynatırdım. ” diye konuştu.