Asbaşkan Şakar’ın çözmek için uğraştığı ‘Yener krizinde’ Başkan Şener’in geri adım atmaması üzerine deneyimli idareciye yönetimdeki görevini bırakması yönünde telkinde bulunulduğu belirtildi

GERİ ADIM ATMAYINCA
Trabzonspor’da yönetim içi sessiz krizde görev değişikliği yaşanmak üzere. Federasyon Başkanvekili Ufuk Özerten’e karşı yapılan açıklamanın altına imza atmayarak Başkan Sadri Şener’in sert tepkisini çeken Genel Sekreter Hasan Yener görevini devretmek üzere. Asbaşkan Nevzat Şakar’ın bir süredir çözmek için uğraştığı ‘Yener krizinde’ Başkan Şener’in geri adım atmaması üzerine deneyimli idarecinin yönetimdeki görevini bırakması yönünde telkinde bulunduğu belirtildi.

YERİNE EMİN KAHRAMAN
Yener’in de Başkan Şener’in uzlaşma yönünde beklentisine olumlu karşılık vermemesi üzerine genel sekreterlik görevini bırakma kararı aldığı belirtildi. Yönetimden istifa etmeyerek düz üye olarak görevini sürdürecek olan Yener’in yerine Emin Kahraman’ın geçmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi. Başkan Şener’in Yener konusunda kararlılığı üzerine Asbaşkan Şakar krizin daha da derinleşmemesi için böyle bir yol belirlediği ifade edildi.