61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un bugün UEFA Avrupa Liginde Rostov ile 2-0’ın rövanşında karşı karşııya geldi. Rakibini Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ilk maçta 2-0’lık skorla mağlup eden bordo-mavililer bu akşam ki maçta da 0-0 berabere kalarak adını UEFA Gruplarına yazdırdı.

Maçın ardından konuşan Rostov’un teknik direktörü Miodrag Bozovic, dikkat çeken ifadeler kullandı…

İlk 45 dakika içinde çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerine değinen Bozoviç, ''Gol çıkarabileceğimiz bir yarıdan yararlanamadık. Şansı değerlendirsek maçta her şey değişir ve rakibin beklemediği bir skor orataya çıkardı. İkinci yarıda da gol golları bulduk ama değerlendiremedik'' dedi.

Trabzonspor'un tecrübeli ve ne istediğini bilen bir takım olduğuna işaret eden Bozoviç, ''Ne zaman düşüp ne zaman kalkacağını biliyor. Trabzonspor kurnaz bir takım. Nerede hangi atak ve taktiği ortaya koyacağını bilen bir takım'' diye konuştu.

Bozoviç, Trabzon'daki maçta kendi hataları sonucu 2-0 yenildiklerini dile getirerek, ''Güçlü bir takım değildi rakibimiz ancak gördük ki Cordozo ve yeni transferlerle başka bir Trabzonspor oluşturuldu'' ifadesini kullandı.