61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor taraftarının tepkisini çeken durum son buldu. Bordo-mavili takımın Rostov ile oynayacağı maçın hangi kanalda yayınlanacağı açıklanmıştı fakat günün ilerleyen saatlerinde taraftarları üzen haber geldi. 

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Rostov ile oynayacağı maç bu akşam saat 20:00’da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8'den canlı olarak yayınlanacağı açıklanıştı. Hatta kanal yayın akışına da bu maçı koyarak bu durumu resmen ilan etti.  Ancak günün ilerleyen saatlerinde kanal maçı yayın akışından çıkardı. Maçın yerine her hangi bir program koymayan kanal bu bölümü boş bıraktı. 

Bu noktada 61saat.com'un edindiği bilgiye göre Trabzonspor yetkilileri ile Tv8 kanalı yetkilileri arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Maçın henüz bu kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı olarak belli olmamakla birlikte bordo-mavililerin farklı kanallarda da görüşmeler yaptığı öğrenildi. Ancak TV8 yetkileri maçın kendi kanallarında yayınlanması halinde web sitelerinden ve sosyal medyadan duyuru yapacaklarını kaydetti. 

İlerleyen saatlerde ise Trabzonspor'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Rus kulübünün yayıncı kuruluşla yaşadığı sıkıntı nedeniyle maçın canlı yayınlanmayacağı kaydedildi. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada: Rakibimiz Rostov kulübünün, Rusya'daki Rus yayıncı kuruluşla yaşadığı sorun nedeniyle maçın naklen yayını olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Trabzonspor Rostov’u kendi evinde 2-0 yenerek avantajı elde etmişti.