PSV Teknik Direktörü Fred Rutten, yaptıkları analizler sonucunda kazandıklarını belirterek, "Kazanabileceğimizle ilgili duygularım vardı ve buna inanıyordum.

Yaptığımız analizler sonucunda kazandık. Ambiyanstan dolayı çok zor olacağına inanıyorduk fakat benim takımım çok iyi bir performans gösterdi ve kazandık. Maçın ikinci yarısında Trabzonspor yaptığı değişikliğin ardından daha iyi oynadı ama genel olarak biz iyiydik" dedi.

"İLK DAKİKALARDAKİ O POZİSYONDA GOLÜ YESEK ÇOK FARKLI BİR MAÇ OLABİLİRDİ"

İkinci maç öncesi avantaj yakaladıklarını da söyleyen Rutten, "İkinci maç oynanacak. Skora bakılırsa biz avantajlıyız ama yinede maç oynanmadan bir şey söyleyemeyiz" diye konuştu. Rutten, genel anlamda beklediği bir Trabzonspor ile karşılaştıklarını da belirterek, "İlk dakikalarda kalecimizin kurtardığı pozisyon vardı o gol olsa çok farklı bir maç olacaktı. Ama olmadı. Bu yüzden beklediğimiz bir Trabzonspor ile oynadık" şeklinde konuştu.

"BURAK YILMAZ'I KADROMDA GÖRMEK İSTERİM"

Rutten, Burak Yılmaz gibi bir oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini de vurgulayarak, "Bana sorarsanız çok iyi bir futbolcu. Çok iyi karakteri. Hırslı bir futbolcu ve bence çok iyi yerlere gelebilecek bir oyuncu" dedi. Trabzon'a ilk defa geldiğini de belirten Rutten, "Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şehirde çok iyi ağırlandık" diye konuştu.