Trabzonspor’da Avrupa defterinin kapanmasının ardından Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Son dakikalarda gelen Mersin golünün ise Trabzon’da doğmuş ve senelerce Trabzonspor formasını giymiş olan Hasan Üçüncü’den gelmesi ikinci bir yıkım oldu. Habertürk'ün haberine göre; Ersun Yanal döneminde kadroda düşünülmediği için Erdinç Yavuz ve Jabi ile birlikte takımdan gönderilmek istenen Hasan Üçüncü o günleri unutamadığını söyledi. O dönemde gidecek kulüp bulamadığı için Trabzonspor’da kalmak zorunda kaldığını ve teknik heyetin de kendisine takımdan ayrı idman yapmasını söyleyerek sabah 06.00’ya antrenman koyduğunu hatırlatan Üçüncü “Sabah 06.00’da idman yapmamız tebliğ edilmişti. O zamanlar bu çok ağrıma gitmişti. Daha sonra da canımdan çok sevdiğim Trabzonspor’dan ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

TRABZON’U SEVİYORUM AMA...
Önceki yıllarda kendisine yapılan haksızlığa rağmen eski takımına attığı son dakika golüne sevinemeyen Hasan Üçüncü “Trabzonspor taraftarlarına saygım sonsuz, onları çok seviyorum. Ben sadece profesyonelliğin gereğini yerine getirdim ve golümü atarak takımım Mersin İdman Yurdu’na kritik bir 3 puan kazandırdım. Tabii ki buruk bir sevinç yaşadım ama dediğim gibi ben profesyonelim. Bir zamanlar bana bu kulüpte yapılanları da unutmam mümkün değil” diye konuştu.