Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyet sonrası Sadi Tekelioğlu'nun Gökhan Gönül'e olan sitemi çok konuşulmaya başlandı.

Özellikle ilk yarıda Mehmet Ekici'ye sık sık vuran Fenerbaheçli futbolcular Sadi Tekelioğlu'nun sabrını taşırdı. 

Bunun sonrasında Fenerbahçeli Markovic, bir pozisyon sonrasında Trabzonsporlu Salih Dursun’un üzerine düştü. Ancak Salih, pozisyonun ardından kendisine faul yapıldığını öne sürdü ve öfkeyle Markovic’in üzerine yürüdü. Markovic ile Salih Dursun arasında yaşanan bu gerginlik sahanın geneline yansıdı.

Futbolcularının sürekli maruz kaldığı fauller sonrası Tekelioğlu sinirini Gökhan Gönül'den aldı. 

Olayı değerlendiren Tekelioğlu da şunları söyledi: “Gökhan, Hacettepe’de oynarken Trabzon’a gelmesi için ön ayak olmuş isimlerden biriydim. Ben orada Markovic’in faul yaptığını düşündüm. Salih’in sarı kartı vardı, onu kurtarmak istedim. Gökhan gelince, ‘Sen nereden yetiştin?’ dedim. İnsan Hacettepe’den Fenerbahçe’ye gelince böyle oluyor demek ki...”

Bunun üzerine tekrar yanıt veren Gökhan Gönül, Sadi Tekelioğlu’nun söylediklerinin doğru olmadığını belirterek, “Kendisini tanımam. Herkesin gözü önünde cereyan eden pozisyonda bana söylediklerini yayıncı kuruluşta en hafif şekliyle anlattım. Beni başkaları ile karıştırmasın. Değil Fenerbahçe’de, amatör ligde dahi oynasam ben buyum, değişmem” ifadesini kullandı.