61SAAT HABER SERVİSİ - Ülker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 11. dakikada Luis Nani'den ve 88. dakikada Fernandao'dan geldi.
Maçın ardından konuşan Sadi Tekelioğlu, "Beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Planımızı 11'i e 11 yapmıştık. İlk yarıyı olumsuz durumal kapatmak istemedik. İkinci yarıyı Fenerbahçe'nin 60'dan sonra düşübileceğini hedefledik. Nitekim öyle oldu. İkinci yarı 10 kalmamıza rağmen rakibin üzerine gittik. İlk yarı oyunun hemen başında gol yedik. Bir süre sonra oyuncumuz atıldı. Dolayısıyla böyle bir sıkıntının altından kalkmak zordu. İkinci golü yemesek, Gençlerbirliği Antep maçından esinlendik. Aytaç'ın vurduğu şut vardı. O gol olsa 1-1 bitebilirdi. Fenerbahçe maçında geriye düştükten sonra skoru kurtarmak zordu. İkinci yarı daha hırslı oyuncuları oyuna aldık. İkinci yarı tuttu ama ilk yarı tutmadı" dedi. 
Maçta Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ile yaşadığı gerilimle ilgili olarak ise Tekelioğlu, "İnsan üzülüyor. Gökhan, Hacettepe'de oynarken Trabzonspor'a gelmek için ön ayak olmuş hocalardan biriyim. Üzüldüğüm o. Beni çok iyi tanır. Ona rağmen Markovic'in faül yaptığını düşündüm. Belki göründü belki görünmedi. Oraya müdahal eettim. Salih'in sarı kartı vardı. Onu kurtarmak için müdahale ettim.  O da geldi. Müdahale etti. Sen nerden çıktın dedim. Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince konu böyle oluyor işte..." diye konuştu.