Trabzonspor ile G.Saray arasındaki Alex polemiği devam ediyor. G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün 'Alex'i Trabzon'dan bedava alırız' sözüne Trabzonspor Başkan Sadri Şener,Telegol'den cevap verdi. Şener, futbolcularını transfer eden G.Saray'ın yaptıklarını unutmayacağını vurguladı.

Alex'i transfer etmeyi düşünmeyecağini belirten Sadri Şener, ''Alexi'n artık sonu gelmiş. Futbol hayatının sonu gelmiş. Genç değil'' dedi.

Galatasaray'a Alex üzerinden göndermede bulunan Şener, ''Hazır evi-mevi var ama Galatasaray'ın almasi için mevsim müsait değil. Belki Ocak'ta alırlar. Bizden bedava almak istiyorlarmış. Haziran ayını bekleyecekler. Bizde mukavelesi biten pek yok'' dedi.

Adnan Öztürk'ün söylediği 'Trabzon alsın biz onlardan alırız' sözlerinin hatırlatılması üzerine Şener, ''Tabi alıştı Galatasaray böyle şeylere. Ama bunu yaparken beddua almasınlar'' dedi.

''Adaylığı düşünmüyorum''

Trabzonspor'da 1 yıl sonra gerçekleşecek olan Genek Kurul'da aday olmayacağını belirten Şener, ''Çok özel bir durum olmazsa aday olmayı düşünmüyorum. Tabi bilemiyoruz Türkiye'de neler olacağını ama ben aday olmayı düşünmüyorum'' dedi.

''Selçuk, Burak ve Egemen'e prim vereceğiz''

Şener şampiyon olarak düşündükleri 2010-2011 senesinde forma giyen futbolculara prim vereceklerini belirtirken, ''O sezon oynayan oyunculara prim vereceğiz. Buna Selçuk, Burak ve Egemen'de dahil. Defterde ne yazıyorsa onlara da bunu vereceğiz'' de

''Tercüman değil zaten''

Başkan Sadri Şener, Telegol'de F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Samet Güzel'i şahit göstermesini de değerlendirdi. Şener, 'Bir başkanın bir tercümanı şahit göstermesi nasıl bir şeydir?' şeklindeki soruya şu cevabı verdi:'O arkadaşımız benim bildiğim kadarıyla tercümanlıktan başka görevler de yapmış zannedersem. Ceza aldı 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden. Yani sadece tercüman olarak kalmamış mahkeme kararına göre. Ceza almış şike davasından demek ki. (Samet) Tercümanlık dışındaki işlere de bulaşmış diye düşünüyorum. Abisi tweet atmış ben tweet falan bilmem. Tabi bunlar hep varsayım.'

''Avcı Trabzon'a zor gelir''

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor'dan oyuncu almayan Abdullah Avcı'yı eleştirdi. Başkan, 'Abdullah Hocanın genç milli takımda çalıştırmadığı oyunculara milli takım kapalı mıdır?' diye sitem etti.

Başkan Şener, Yasin, Soner, Olcan ve Onur'un Milli Takım düzeyinde olduğunu belirterek şunları söyledi:
'Galatasaray genç takımında olmaları gerekiyor. Çağır da oynatma. Bundan sonra gelip bizim orada 'Kalk tribüne ben geldim. Oyuncu seçeceğim' falan zorlaşır. Tepki verir o zaman. Memleketi olmasına rağmen her hafta gelmiş buradaki maçlara. Herhalde her maç şeref tribününde yer alıyorlar. Bizim oralarda veya Elazığ'da veya Diyarbakır'da veya Adana'da veya bir yerde pek gözükmüyorlar, doğru mu?'