Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında bu sezon da tüm kupalara talip olduklarını ifade etti.

Şener, "Kapasitemizi en üst seviyede kullanarak, arzuladığımız hedeflere ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bir yanda sportif alanda takımımızı tekrar eski kimliğine kavuşturmak isterken diğer taraftan da kulübümüzü ekonomik anlamda sağlam temeller üzerine oturtturabilmenin mücadelesi içerisinde olduk. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz borsa operasyonu Trabzonspor'un geleceğine yönelik ciddi bir yükü ortadan kaldırmış ve kulübümüzün geleceğini kurtarmıştır. Aynı şekilde büyük önem verdiğimiz projelerden Uzungöl HES'e de yaptığımız çalışmalar sonucunda EPDK'dan üretim lisansı almış durumdayız. Bu gelişme kulübümüzün geleceği açısından büyük bir aşamadır. Trabzonspor'a yeni açılımlar getirecektir. Futbol kulüplerinin ekonomik anlamda ne oranda güçlü oldukları şampiyonluklara ve daha büyük hedeflere ulaşabilmelerinin belirleyicisidir. Trabzonspor konumu itibariyle her zaman büyük hedefleri ve zirve beklentisi olan bir kulüptür. Eğer ekonomimizi güçlü tutarsak başarılarımız daha da artar. Onun için ciddi projeler üretmeli, kamuoyu tarafından da bunların desteklenmesini sağlamalıyız.HES projemizle ilgili gelen kredi taleplerinden ne kadar doğru bir projeye imza attığımız görülüyor.

Bu vesileyle projenin olgunlaşma aşamasına gelmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Sportif konularla ilgili olarak ise açıklamalarda bulunan Şener sözlerini şöyle tamamladı:

"Unutulmaması gereken temel unsur Trabzonspor'un beklentiler bazındaki özel durumu. Bizim için iki, üç sene sabır gibi bir düşünce söz konusu bile değil. A Planımız her sene şampiyonluğa oynamak, B Planımız gelecek yıllara oyuncu yetiştirmek olmalı. Bu gözle baktığımız zaman Galatasaray iye bir takım oluşturdu. Fenerbahçe'nin geçen yılki motivasyon değerlerini yeniden yakalayıp-yakalamayacağı şüpheli. Beşiktaş'ın durumu zor gibi gözükse de her zaman koca Beşiktaş'tır. Bizim takımı ise hazırlık müsabakalarında son derece iyi gördüm. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, cezaları nedeniyle bayan taraftarları önünde oynadıkları Sanica Boru Elazığspor müsabakasını kazanarak, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçı öncesinde moral bulduklarını belirterek, "Hedefimiz Avrupa'da olmaktır. Bunu başarabilecek güce sahip bir ekibiz. Videoton karşısında ilk maçta yapamadıklarımızı rövanş maçında yaparak turu geçen taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.