Hafta arasında programında olmamasına rağmen sürpriz bir kararla Trabzon’a giden ve hem takıma moral verip hem de teknik heyetten son durum hakkında bilgi alan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, rahat kazanılan Akhisar maçına en çok sevinenlerin başında geldi. Alınan 3 puan kadar Şener’i memnun eden bir başka konu da zaman zaman transferi sebebiyle eleştirilen Adrian’ın performansı oldu. 5 milyon Euro’yu aşan bir bonservisle Bordo-Mavili renklere bağlanan oyuncusunu kutlayan Karadeniz ekibinin patronu, “Hem 3 puan hem de Adrian’ı kazandık. O çok yetenekli bir oyuncu. Ülkesinin yıldızıydı. Bizde de oynadığında iyi işler yapacağından emindik. İyi bir zamanlamayla şans buldu ve çok iyi kullandı. Onun adına sevindim, artık daha rahat oynayacak ve eminim ki daha da başarılı olacak” dedi. Artık teknik direktör Şenol Güneş’in işinin daha zor olacağını da sözlerine ekleyen Şener, “Bizim kadromuzun yüzde 80’i üst düzey isimlerden oluşuyor. Akhisar maçında kadroda olmayan Olcan ve Volkan da dahil. Şimdi hocamızın işi daha zor. Çünkü daha fazla oyuncu form yakaladı. Seçim yapmak kolay olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Karar lig bitiminde’


Devre arasındaki revizyon için de Trabzon seyahati sırasında bir ön görüşme yaptıklarından bahseden Şener, “Vakti gelmeden karar vermeyeceğiz. Daha önümüzde hatırı sayılır bir süre var devre arasına kadar. Ancak verim alınamayan, kadroya giremeyen bazı oyuncularla yollarımızı ayırmamız gerekecek. Bunun kararını da teknik heyet verecek, biz uygulamasını yapacağız. Aynı mevkide birbirine yakın tarz ve kalitede oyuncu fazlalığının sorun olduğunu düşünmekteyiz” dedi.

‘Faydamız olduysa ne mutlu’

Son olarak sürpriz Trabzon seyahatine de değinen Sadri Şener, konuşmasını şöyle bitirdi: Orada bir görünmemiz, morali eksik olanlara moral vermemiz gerekiyordu. Çok bir şey yapmadık, gittik konuştuk, idman seyrettik. Kulübün işleri vardı onlarla ilgili çalıştık. Bizim görevimiz ve sorumluluklarımız sayılır bunlar. Ne zaman gerekirse yine elimizden geleni yaparız. Katkımız olduysa ne mutlu.

Kaynak: Fanatik