Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Habertürk'te yayımlanan Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Altaylı çok rahat ve Sadri Şener çok rahattı. Kasıntılık yok, laf cambazlığı yok, kelime oyunu yok!

BELLİKİ OK YAYDAN ÇIKTI
Yani ortam gerçeklikle pek bir yakın! Can alıcı konuşmalar yaparken Sadri Şener'in özellikle göz mimiklerine dikkat ettim. Böyle bir rahatlığı masaj salonunda 1 saat masörün elleri arasında kalan birinde bile görmedim! Belliki ok yaydan çıktı! Kendi seçtirdiği TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de ipin kendi çekecektir. Zaten bunu kendi de söyledi.

AH BE BAŞKAN
O konuşurken bende; "Ah be başkan bunları 8-9 ay önce söylyeseydin! şu yanlış transferleri yapmasaydın, bir de şu su gibi akan paralar nereye gitti?" gibi şeyler düşünüP iç çekiyordum. Her cümlesinin sonunda kararlılıkla biten yüklem kelimesi: "Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alacağını" diyordu. Sadri Şener konuştukça her sözü şikecilere tokat gibi indiğini hissediyordum! Şu bir gerçekki Sadri Şener Habertürk'te tarihi bir konuşma yaptı.

TFF SEN BİTTİN
Türkiye Futbol Federasyonu'na 'sen bittin', Fenerbahçe'ye de 'seni TFF bitiremedi ama UEFA bitirecek' ve aynı zamanda Türk futboluna da 'ceza gelecek' , Emre Belezoğlu'na ise 'sen adam olmazsın', Trabzonlulara da, 'Merak etmeyin kupayı alamasak bile biz yerini yıllar boyunca saklayacağız. Bu Türk futbolunun kara lekesi olarak kalacak" demiştir.