Sadri Şener, geçen hafta Glatasaray derbisinde galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, "Dün de kendi sahamızda konuk ettiğimiz ezeli rakibimiz Fenerbahçe karşısında önemli bir iki puan kaybettik. Bu maçta hedefimiz mutlak üç puandı. Ancak maçın ilk yarısında sahaya istediğimiz futbolu yansıtamadık.

Birde bunun üzerine taraftarlarımızın sahaya yabancı madde atması nedeniyle futbolcularımızın tüm konsatresi dağıldı ve devreyi kapatmak üzereyken kalemizde bir gol gördük ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattık” dedi.

Şener, "Karşılaşmanın ikinci yarında oyun üztünlüğünü ele aldık ve attıkları gole karşılık vererek skora denge getirdik. Bu gol sonrasında bir çok mutlak gol pozisyona girmemize rağmen istediğimiz golü bulamadık ve sahadan 1-1 berabere ayrılarak kendi sahamızda çok önemli iki puan kaybettik” diye konuştu.

"Bu tür maçlarta ortamın gerilmesinin hiç kimseye bir fayda sağlamaz" diyen Başkan Şener, “Biz kulüp olarak buna baştan beri büyük özen gösteriyoruz ancak Fenerbahçe maçında taraflarlarımızın sahaya attığı yabancı cizimler nedeniyle ceza alacağız” ifadelerini kullandı.