"Trabzonspor’a 20 yıl önce servet verdim, şimdi canımı vermem gerekiyorsa onu da veririm. Biz davanın görüldüğü Çağlayan adliyesinde bu kadar yalnız bırakılmamalıydık. Yöneticilerimiz 2 gün adliyeye geldi sonra işleri yoğun galiba orda duramadılar. Orada son güne kadar asbaşkan Nevzat bey benleydi. Oda son gün hastalanınca eve gönderdik, yanımda bir tek yönetici Raif Akar kaldı. Belli ki bizim yöneticilerimizin işleri çok yoğun. Bundan sonra yapılacak seçimlerde demek ki işleri daha az yoğun olan yöneticiler bulmamız gerekiyor. Fenerbahçe bir çok şeyden suçlanıyor. Bırakın yeni yöneticilerini eski yöneticileri bile mahkeme salonunda yerlerini alıyor. Demek ki Trabzonluların daha önemli işleri varmış"

"Dava boyunca Eski Bakan Faruk Özak, TFF yöneticisi Taylan Üner ve birkaç kişi dışında telefonla dahi arayan olmadı. Şenol Güneş hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum" diyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, savcılık mütalaasında savcının kendisi hakkında hapis cezası istemiyle ilgili de şunları kaydetti: "Bu karar Trabzonspor’un suçlu olduğu anlamına gelmez. Bakın benim tape’ler de güvenlik işlerini yapan Zeki Mazlum ile bir kez görüşmem var. O görüşme de ne Sivas kelimesi geçti ne Sivas yöneticisinin ismi geçti ne başkan Mecnun Odyakmaz’ın ismi geçti ne de Sivaslı bir futbolcunun ismi geçti.

Onun için Trabzonspor taraftarlarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor’u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil. Sanırım yine bizi kenar süsü olarak kullandılar.

Mahkeme nihai kararı 25 Haziran'da verecek. Ben buradan Trabzonspor’a zarar verecek bir kararın çıkacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü Mahkeme hakimi şüphe ile değil deliller doğrultusunda karar verir. Savcılığın elindeki tapelerde de bizi sıkıntıya sokacak hiçbir şey yok.

Çünkü biz böyle çirkin bir olayın içinde olmadık yok"

Öte yandan Sadri Şener'in sabah saatlerinde yaptığı ben yanlızım açıklamlarından sonra taraftarlardan büyük destek geldi. Twitter'de #yanlizdegilsinsadrisener adı altında 'tt' olan Sadri Şener'de destek mesajları yağıyor.

alexanderemir @emirince_ #yalnizdegilsinsadrisener bu şehir arkanda bu ülke haklının yanında yobazlara yem etmeyiz seni kendinde etmessinde kendimize pay çıkartalım
 
HamiaLi GencaLi @HamiaLi_GencaLi
Başkanımız hatasız değil; ama şikeci değil, namussuz değil, hırsız değil, Metris'te değil! #yalnizdegilsinsadrisener

Chn Arsln @Kutadgu_
Şenol Güneş, Sadri Şener, Nevzat Şakar, Recep Denizer, Tuncay Bekiroğlu ellerinizden öpüyorum. #YalnizDegilsinSadriSener

Gamze Bal @gamzebl
Başkanımız hatasız değil; ama şikeci değil, namussuz değil, hırsız değil, Metris'te değil! #yalnizdegilsinsadrisener

Semra E. @T_Semra
#yalnizdegilsinsadrisener her insan hata yapar, bugün dünü konuşup birbirimize küsecek değiliz! yanındayız başkan... :)
 
Seymen Aydın @symnaydn
Başkan hep "net" di.Bizi hiç kandrmadı.Transfer dönemi pörtleyen ve kaybolan yöntci istmyrz!Söylemlernde çok haklı #yalnizdegilsinsadrisener
 
Ulaş Özdemir @ulas_ugras
Bütün yüreğimle söylüyorum. #yalnizdegilsinsadrisener
 
Ka®aKalem @CagdaS_SharP
#YalnizdegilsinSadriSener şu dava süresince arkandayım zaten delil yok diyen savcılık neyin oyununu oynar anlayamıyorum
 
Cevdet Aykan DEMİR @cevdetaykan
Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı seninle. #yalnizdegilsinsadrisener