Fenerbahçe ile Kadıköy'de golsüz berabere kalan ve sergilediği performansla galibiyeti kaçıran taraf olan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Zorlu mücadelede iki net gol fırsatından faydalanamayan Olcan Adın'a sahip çıkan Bordo-Mavililerin başkanı Sadri Şener, Bugün'e önemli açıklamalar yaptı.

Şener Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Messi'nin de gol kaçırdığına anımsatarak “Olcan da kaçırmış ne olmuş? Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu büyük takımlar karşısında ölçülür. Herkes gördü nasıl bir ekip olduğumuzu. Kadıköy'de kazanmak için her şeyi yaptık ama şans yanımızda değildi. Bu sene kimin şampiyon olacağını kimin olmayacağını ilan etmek gerçekten zor. Önümüzde Mersin ve Kasımpaşa maçları var. Mersin maçında cezamız bitiyor. Kasımpaşa maçında seyircimize kavuşuyoruz” dedi.

Saygı duyuyoruz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın “Tüm kurullar kararlarını verdi. Şampiyonluğumuz tertemiz. Trabzonspor bu şampiyonluğa saygı duyarsa daha da büyür” ifadelerine de değinen Şener ilginç söylemlerde bulundu.

Şener, “Fenerbahçe'ye saygı duymamazlık yapmıyoruz ki. Biz bir şey talep ediyorsak kendi kazandığımız birolayı için talep ediyoruz. Fenerbahçe'ye her zaman saygı duyarız.Neden duymalım ki? Onlar da bize duysun. Zaten onların da bize saygı duyması gerekir” ifadelerini kullandı.

SADRİ ŞENER'İN 3 YILDIZI
Şener, savunmadaki görevini eksiksiz yapan ve zaman zaman hücumlara da katılan Sol Bamba için ayrı bir parantez açtı. Transferinin ilk zamanlarında tartışılan oyuncunun böylece kredisini yükselttiğini söyleyen Sadri Şener, bir başka yeni oyuncu Emerson’un da kalitesini gösterdiğini belirtti. Başkanın öne çıkardığı üçüncü isim ise Sapara oldu. Transfer döneminde bu futbolcuya gelen teklifleri inisiyatif alarak reddeden Şener, “Etkileyici oyunlar oynadı kampta. Sivrildi. Teknik heyet de zaten kalmasından yanaydı ama ben de çok istedim, bunu saklamıyorum. Bizi mahcup etmedi. Umarım böyle devam eder ve hatta üzerine ekler. Ondan sezon içinde çok faydalanabiliriz” yorumlarını yaptı.